- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba gamer.com.tr sakinleri!
1 hafta önce yaptığım ancak burada paylaşmaya vakit bulamadığım komut engelleme sistemimi sizlere sunuyorum.
Skript güncelleme almaz yüksek ihtimalle, bir açığa rastlamadım. Ufak bir şey zaten.
Skript, PaperSpigot 1.12.2 son sürüm, Skript 2.2dev32 ve skUtilities0.9.0 kullanılarak kodlanmıştır.
Diğer sürümlerde de çalışabilir, test etmedim.
YAML desteği bulunduğu ve sistem sadece oradan düzenlenebildiği için skUtilities kullanmanız zorunludur.
Komut bulunmamaktadır. Prefix ve uyarı mesajını düzenledikten sonra /sk reload <skript adı> şeklinde yenilemeniz yeterlidir. Komut eklediğiniz taktirde yenilemeye gerek yoktur, dosyayı düzenledikten sonra kaydederseniz komut engellenir.
Skript'i ilk kez yükleyip çalıştırdıktan sonra "/plugins/CmdBlocker/config.yml" dosyası üzerinden düzenlemeleri yapabilirsiniz.
Kod:
1 hafta önce yaptığım ancak burada paylaşmaya vakit bulamadığım komut engelleme sistemimi sizlere sunuyorum.
Skript güncelleme almaz yüksek ihtimalle, bir açığa rastlamadım. Ufak bir şey zaten.
Skript, PaperSpigot 1.12.2 son sürüm, Skript 2.2dev32 ve skUtilities0.9.0 kullanılarak kodlanmıştır.
Diğer sürümlerde de çalışabilir, test etmedim.
YAML desteği bulunduğu ve sistem sadece oradan düzenlenebildiği için skUtilities kullanmanız zorunludur.
Komut bulunmamaktadır. Prefix ve uyarı mesajını düzenledikten sonra /sk reload <skript adı> şeklinde yenilemeniz yeterlidir. Komut eklediğiniz taktirde yenilemeye gerek yoktur, dosyayı düzenledikten sonra kaydederseniz komut engellenir.
Skript'i ilk kez yükleyip çalıştırdıktan sonra "/plugins/CmdBlocker/config.yml" dosyası üzerinden düzenlemeleri yapabilirsiniz.
Kod:
Kod:
load:
file "/plugins/CmdBlocker/config.yml" exists:
set {cmdblock::prefix} to yml value "Prefix" from file "/plugins/CmdBlocker/config.yml"
set {cmdblock::bypassperm} to yml value "Bypass yetkisi" from file "/plugins/CmdBlocker/config.yml"
set {cmdblock::permmsg} to yml value "Yetersiz yetki mesajı" from file "/plugins/CmdBlocker/config.yml"
send "%colored {cmdblock::prefix}% §6CmdBlock sistemi yenilendi." to console
else:
create file "/plugins/CmdBlocker/config.yml"
write "Prefix: '§8(§cCmdBlocker§8)'" at line 1 to file "/plugins/CmdBlocker/config.yml"
write "Bypass yetkisi: cmdblock.bypass" at line 2 to file "/plugins/CmdBlocker/config.yml"
write "Yetersiz yetki mesajı: §8(§cCmdBlocker§8) §4Bu komutu kullanabilmek için gereken yetkiye sahip değilsin." at line 3 to file "/plugins/CmdBlocker/config.yml"
add "pl" to yml list "Komutlar" from file "/plugins/CmdBlocker/config.yml"
send "%colored {cmdblock::prefix}% §6CmdBlock dosyası ve ayarları oluşturuldu.." to console
command:
loop yml list "Komutlar" from file "/plugins/CmdBlocker/config.yml":
loop-value is command:
player doesn't have the permission "%{cmdblock::bypassperm}%":
cancel event
send "%colored {cmdblock::permmsg}%"