bSK | Store+ | Oyun İçinden Düzenlenebilen Market Sistemi!

Skript yapılsın mı?

• Evet, yapılsın.

• Hayır, yapılmasın.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar!
Bu fikir aklıma 1, 2 gün önce falan gördüğüm bir konuda geldi.
Oyun içinden kategori eklenebilecek, tabela, gui ve hologram desteğine sahip güzel bir market sistemi yapmayı planlıyorum.
Eğer isteyen arkadaşlarda çok ise başlıycam, anket üzerinde fikrinizi belirtmenizi rica ediyorum :)
Yorumları eksik etmeyin bu arada :p
Özellikleri şuraya not edelim;
İlk sürümde, klasik gui sistemiyle birden fazla kategoride birden fazla itemi satabileceksiniz. Skript'in ilk olayı bu.
Ardından gelecek sürümlerde oyuncular kendi marketlerini açabilecek, tabela ve gui ile satabilecek.
Ardından sizin oluşturduğunuz markete eşya satılabilecek {Satış ve alış fiyatları farklı olabilecek}
En son sürümlerde istediğiniz yere koyabileceğiniz, satılacak eşya'nın kendisi'nin bile eşya olarak görüleceği hologram ile satış ve alış eklenecek.
Bunların tamamını yapmak oldukça vakit alıcak, beklemede kalın :)
İlk sürüm 1 hafta sonra falan buralarda.

Son düzenleme:

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim skript'ine güveniyorsan bizimle çalışmak istermisin istersen ücretinide vereceğiz.
Maalesef kendi sunucum var ve skript ücretsiz olucak.
Ücretli skript kodlamıyorum, skript alabildiğine basit bir mekanizma, 2 3 satır kod için para almak kimseye yakışmaz.

upload_2017-6-11_20-6-40.png

Başladım skripte :)

Uzun sürecek bir proje olucak bu, sonunu ben bile merak ediyorum :)

%30'luk bir kısım bitti :)

1 hafta içinde piyasada olucak sistem, bekleyin :)

Özellikleri şuraya not edelim;
İlk sürümde, klasik gui sistemiyle birden fazla kategoride birden fazla itemi satabileceksiniz. Skript'in ilk olayı bu.
Ardından gelecek sürümlerde oyuncular kendi marketlerini açabilecek, tabela ve gui ile satabilecek.
Ardından sizin oluşturduğunuz markete eşya satılabilecek {Satış ve alış fiyatları farklı olabilecek}
En son sürümlerde istediğiniz yere koyabileceğiniz, satılacak eşya'nın kendisi'nin bile eşya olarak görüleceği hologram ile satış ve alış eklenecek.
Bunların tamamını yapmak oldukça vakit alıcak, beklemede kalın :)
İlk sürüm 1 hafta sonra falan buralarda.

Arkadaşlar, biliyorum çok şey dedim, 1 hafta falan sonra gelicek dedim ama bu sistemi variableler ile yapmak yerine tam yaml desteği vermek istiyorum, sandığımdan çok daha uzun sürebilir.

CreperFC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
market zamanına harcadığın zamanı da buna harcayaksın, emin ol :D
bişi dicem builderlik yapabiliyormusun ve market zamanına harcadıgım zamanı burda harcamam normal marketi yapcam birazdn eleman yok builderlik konusunda iyiysen gel builderim ol facebook:helakbey.024 skypemi ekle sunucun varmı yokmu bilmiyorum ama

Vertex

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
bişi dicem builderlik yapabiliyormusun ve market zamanına harcadıgım zamanı burda harcamam normal marketi yapcam birazdn eleman yok builderlik konusunda iyiysen gel builderim ol facebook:helakbey.024 skypemi ekle sunucun varmı yokmu bilmiyorum ama
Mimarlığım leş, market yapmaya da çok üşenen biriyim. Üzgünüm :(