Miting Bu başkan adaylığı mı yoksa? Sosyal mesafeyi koruyarak içeriye buyrun.

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
Mesajlar
500
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
338
Puanları
1,140
Kafayı yemiş veyahut da yemeye ramak kalmış bütün herkese selam olsun. Aslında düne kadar sorarsanız aklımda böyle bir konu açmak yoktu. Bu konuyu açarak 1 saat sonrasının dahi garantisinin olmadığını bir kez daha görmüş oldum. Sohbet havası tadında bir konu olmasını istiyorum aslında.

Arkadaşlar kendimi tanıtmak gerekirse uzun zamandır bu foruma üyeyim fakat üye olduktan 3-4 yıl sonra nadiren girmeye başlamıştım. Sonra karantina günlerinde bir gireyim dedim ve bir baktım ki doğum günüm kutlanmış bildirimle :pala: baya açıklayıcı bir şekilde tanıttığıma göre şimdi ise konumuza dönelim.

Tabii o zamanlar çocuktum diyebilirim (7 sene öncesi)

Şimdi ise girdiğimde forum meclisiyle karşılaştım. Şuanki durumuyla ilgili Sayın @Cranky ile biraz konuşma fırsatım oldu. Bunun üzerine forum meclisi başkanlığına aday olma kararı aldım ve aslında bu konuyu da görüşme sonrası açmaya karar verdim. Peki ben başkanlığa aday olursam ne gibi vaatler verebilirim diye düşündüm ve aklımdan geçenleri çok da filtrelemeden yazmak istiyorum:

Aslına bakarsanız vereceğim vaatleri, klasik verilmek için verilen vaatler olarak görmediğimden bunlara vaat yerine içimden gelenler demeyi daha uygun buluyorum.

Başlangıç olarak şunu diyebilirim. Karantina günlerinde hepimizin vakti her ne kadar fazla olsa da bunun tam aksine işlerimizle meşgulken zaman daha yavaş geçiyordu ve o sıralar zamanın daha bereketli olduğunu düşünüyorum şahsımca. Ben de bu krizi fırsata dönüştürmek için hem eski/yeni kim varsa sosyal ilişkileri geliştirmek, biraz daha canlılık katmak ve zamanın daha değerli ve verimli geçmesi için çeşitli etkinlik ve buna benzer kapsamları içine alan içerikler üretmek istiyorum.

Her ne kadar gün be gün yeni üye olanların yaşlarını bilmesem de eskilerden yola çıkıp tümevarım yapmak istiyorum. Benim jenerasyondaki arkadaşlarım da büyüdü neticesinde. Kimi kendine farklı yollar çizdi ve forumu sadece eski anılarını tazelemek ve muhabbetlerini taze tutmak amacıyla kullanıyor. Kimileri ise hala buralarda benzer işlerle aktif konumdalar. Ve bilirim ki o değerli işleri yapanların emeklerine zamanında çok hayran kaldığım olmuştu. O zamanlar elimden bir şeyler gelmezdi ama şimdilerde ise o emeklerin karşılığını daha da fazla almaları gerektiğini düşünüyorum.

Ve normal herhangi bir forum gibi burada takılan arkadaşlar ise sizi buraya bağlayacak yeni şeylerin olmasına hayır demeyeceğinizi tahmin ediyorum. Burası herhangi diğer forumlar gibi değildi. Eminim ki hala da değildir. Ama eskiyle de kalınmıyor maalesef. Eskideki tecrübelerimi yeni arkadaşlara aktarıp eskisi gibi benzer işler ortaya çıkartmak da fena olmaz diye düşünüyorum.

Dediğim gibi bu yazdıklarım bir konuşma sonrası yazıldığı için ve bunları bir vaat olarak görmediğim için şimdilik aklıma gelenleri yazmış bulunmaktayım. Devamını hep birlikte getirmek umuduyla...
 


Vantoxic

"Only" those who are on the right track win.
Mesajlar
717
En iyi cevaplar
3
Beğeniler
410
Puanları
860
Ruh hali
Gerçekten resmen şaheser yazmışsınız. Böyle bir kişiye oy vermeyenleri kınıyorum ve benim oyum size diyorum :cool:
 

Rozenberg

Dovahkiin RPG
Mesajlar
214
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
132
Puanları
430
Ruh hali
ohh cringeyi içimizde hissetmeye hazırız
 

Üst