Bu çukur neden oluştu

meyve7777

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar.
Ben save dosyamda oynuyordum bu çukur çıkageldi başıma nasıl düzeltebilirim.
Bir bilginiz varsa söyleyin.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Neden.png
[DOUBLEPOST=1371498097,1371498035][/DOUBLEPOST]vede akmayan lav katman kayısının orada değil!!!

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Chunk eror içine yavaş yavaş gömülüyorsan chunk eror dur bu olay daha çok serverde yüklenmeyen yer olduğunda olur.

chookenfudd

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BUnlar chunk error yüzünden oluyor. Dünya yaratılırken ortaya çıkan bir sorun. Çözümü yok

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Hayır o hata serverde lag olduğu için olur serveri kapa aç yapsan hatta biraz orda beklesen geçer.

chookenfudd

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Girip çıktığınızda düzelmediyse eğer evet ne yazık ki yeni world açmanız gerekecek.

meyve7777

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Burada da düşmüyorum hiçbir türlü neden ?[DOUBLEPOST=1371498485,1371498420][/DOUBLEPOST]
Hayır o hata serverde lag olduğu için olur serveri kapa aç yapsan hatta biraz orda beklesen geçer.

Yalnız ben server de oynamıyorum singleplayer de oynuyorum.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Singlede oluyorsa geçmiş olsun. PC orayı yüklememiştir.

meyve7777

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Singlede oluyorsa geçmiş olsun. PC orayı yüklememiştir.

Sağol da benim anlamadığım tek şey var.
Bu çukur önceden yoktu https://forum.gamer.com.tr/threads/arkadaşlar-imkansızı-başardım-girin-bakın.99918/.
Burada olduğu gibi videoyu izlerseniz anlarsınız. Çukur Herobrine modunu kaldırdıktan sonra oldu. Bunun nedeni herobrine modu olabilir mi ?[DOUBLEPOST=1371498828,1371498763][/DOUBLEPOST]Evimin diğer yarısı duruyordu ama bu çukur çıkageldi evimin diğer yarısının yok olduğunu fark ettim.

meyve7777

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için sağolun.

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sağol da benim anlamadığım tek şey var.
Bu çukur önceden yoktu https://forum.gamer.com.tr/threads/arkadaşlar-imkansızı-başardım-girin-bakın.99918/.
Burada olduğu gibi videoyu izlerseniz anlarsınız. Çukur Herobrine modunu kaldırdıktan sonra oldu. Bunun nedeni herobrine modu olabilir mi ?[DOUBLEPOST=1371498828,1371498763][/DOUBLEPOST]Evimin diğer yarısı duruyordu ama bu çukur çıkageldi evimin diğer yarısının yok olduğunu fark ettim.
Bu benzer şeyler Ic2 gibi yeni maden getiren modlardada oluyo oyunu normale dönüştürünce modların getirdiği bloklar gidiyo ve ortaya saçma görüntüler çıkıyo :sırıtmak: