Bu elibse Hangi renk ?

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar demin acayip bir haber okudum. bir elibse. bu elbisenin garip yanı herkesin farkı bir renkte görmesi imiş. ben kendi aile bireylerim arasında denedim beyaz-kiremit rengi , kahvarengi-siyah diyenler oldu. ama ben siyah ve mavi görüyordum. çok acaip :D

sorum şu ; BU ELBİSE HANGİ RENK ??

Yalan konu açmam beni bilirsiniz :/ ne renk gördüğünüzü yazın da anlıyalım doğrumu :/
kaynak :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Altın sarısı ve beyaz
ve
Tekrardan bakışımda Siyah ve mayi gördüm.

Son düzenleme:

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mavi ve siyah.
konuyu ilk açtığımda altın sarısı gördüm, steam sekmesi açıldı yanlışlıkla geri konuya döndüğümde mavi ve siyah oldu..
Zaten bunu ilk gördüğümde mavi ve siyah görmüştüm

En iyi cevaplar
0
bunun nedenini açıklamışlardı geç kaldın biraz konuyu açmakta boşu boşuna tartışmayın mavi siyah felan diye :/

Lilhig

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Aslı mavi siyah fakat ışığın açısından dolayı değişiyor diye biliyorum ben şu an altın sarısı-beyaz görürken aşağıdan bakınca kahverengi-mavi görüyorum.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İlk gördüğümde mavi siyah yada mavi kahverengi diyordum şimdi beyaz sarı görmeye başladım bu işte bir iş var.
Bence farklı görmenin sebebi arkaplan veya resmin konstratı.
Photoshop ile mavi mor a dönebilir yada beyaz sarıya. neredeyse ters renkler çünkü.

Ona bakarsan Mona lisa yarısı gülüyor yarısı üzgün diyorlar onu da pek çözemedim açıkçası.
Bi resim vardı unuttum gözleri takip ediyordu.
Bi resim daha vardı baktığın açıya göre değişik görüyordun.