Bu forumun 2015 hali gibi forum ?!?

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlık harika deyil mi /:

Çok az yazsam da 2015 yılında bu forumu eski hesabımdan takip ederdim. Sami, troll ve zengin içerikli olan konu dışı bölümünün hali 2 senecikte çöküvermiş ;(

Bu ortama en yakın bulduğunuz başka bir forum varsa bunu bilmek isterim. Bunu aynı zamanda 2-3 yaş küçük, kısmen bir kardeşiniz olarak istiyorum ki şu an 18 yaşında olan biri 2 sene önce, 2015’ de benimle yaşıt olarak kullanıyordu bu forumu.

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni forum düzenine bizim gibi sizde alışın. Burada zorla tutulmuyorsunuz. Bu mantıksız konularla gereksiz mb. harcamayı bırakın artık.

Konuya zorla sokan da yok. Ne alaka?
Ben bir öneri istedim forumun değişmesini değil. Bu haliyle zaten forumu takip etmiyorum uzun zamandır.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

1. sanırım konu yeri bile yanlış
2. bu konu
3. aynı konunun 10 milyar kez açılmış hali, ki düşünülmesine de gerek yok ama hadi neyse
4. geçiyorum bunu hani :(*
5. konuşmaya gerek yok
6. Hadi neyse*
7. Sanırsam yazar olmaya çalışan birinin şeysi, yani zorlama içerik denebilir
8. Nü pls
9. Ölüyorum
10. Sanırım ben artık yokum
(Yani yeni hali dediğiniz çöp, güzel olan üzerinde durulacak bir konu yok*)

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ne yani şimdi insanlar sana şu foruma git kardeş mi desinler ?
Sonra hem reklamdan ban/uyarı cezası vs. yesinler hemde sırf senin keyf-i alemin için canlarını sıksınlar.
Bravo size varya, bu gerçekten forumda gördüğüm en gereksiz konununda gereksizi.
Forumun 2015 halinde daha gereksiz konular vardı.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Minecraft batış noktası:
1) Minecraft 1.8 sürümü ile FPS sorunları nedeniyle MC bırakanlar oldu, aman ne güzel.
2) Haberlerde *MC YASAKLANIYORMU?* tarzında şeyler çıktı, ve bazı aileler MC oyununu çocukları için yasakladı ve kitle düştü
3) MC 1.9'da pvp değişti, kitle yine düştü
4) MCSG kapandı, bu sefer kitle daha çok düştü
5) Herkes sunucu açmaya başladı, dolandırıcılar arttı, ve artık gelen geçen sunuculara oynamak için değil alım için geliyorlar
.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft batış noktası:
1) Minecraft 1.8 sürümü ile FPS sorunları nedeniyle MC bırakanlar oldu, aman ne güzel.
2) Haberlerde *MC YASAKLANIYORMU?* tarzında şeyler çıktı, ve bazı aileler MC oyununu çocukları için yasakladı ve kitle düştü
3) MC 1.9'da pvp değişti, kitle yine düştü
4) MCSG kapandı, bu sefer kitle daha çok düştü
5) Herkes sunucu açmaya başladı, dolandırıcılar arttı, ve artık gelen geçen sunuculara oynamak için değil alım için geliyorlar
.
Ve bu forumda düzgün konuşabileceğin kimse minecraft için durmuyordu lül

EarthObjective

White and Black...
En iyi cevaplar
0

1. sanırım konu yeri bile yanlış
2. bu konu
3. aynı konunun 10 milyar kez açılmış hali, ki düşünülmesine de gerek yok ama hadi neyse
4. geçiyorum bunu hani :(*
5. konuşmaya gerek yok
6. Hadi neyse*
7. Sanırsam yazar olmaya çalışan birinin şeysi, yani zorlama içerik denebilir
8. Nü pls
9. Ölüyorum
10. Sanırım ben artık yokum
(Yani yeni hali dediğiniz çöp, güzel olan üzerinde durulacak bir konu yok*)
Kısa bir süre sözleşmeli olarak görev aldım fakat... o zorlama bir konu değil. Tamamen kendi hür irademle açılmış bir konu. Her düzgün gördüğünüz konuya "Yağzar oğlmak iğçin ağçıyor yaağwwww!!!" diye yorumlamayı bırakın...