Bu gün MC premium hesabımı alacağım isim önerilerinizi bekliyorum

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorum herkes böyle konular açıyor ama kararsızım isim değiştirme hakkımız yok ve oyun 52.7 tl ediyor ininal kartımı ynei aldım daha cumartesi günü :D daha ilk paramı bugün yükleyeceğim.Aslında ben ismimin OmrZkSngrTR olmasını düşündüm (yılbaşında istemeden ayrıldığım kız arkadaşımda ismini kısaltarak yazmıştı ondan özendim :p)
Sizce sonunda TR olmalımı ? İsmimi ingilizce yapmalımıyım ? Sayı eklemelimiyim ? bu sorulara yanıt verirseniz sevinirim.Cabuk cevaplarsanız sevinirim 1 2 saat sonra parayı yükleyeceğim karta 10 dk sonrada eve gelip satın alırım zaten :D

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
McEfqarlı koy farkın olur :(
Senin zevkini senden iyi kimse bilemez en iyisine sen karar verebilirsin senin için

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm hepinize teşekkür ederim
Anime izler misin? (Ona göre öneride bulunacağım)
evet izliyorDUM artık izlemiyorum :p
Hacı sakın türk olduğunu belli edecek isimler koyma, MCSG girersen hackerların %40 ı türk. O yüzden iyi oynarsan ban yersin zaten yetkililerin türklere karşı garezi var..
uyarını dikkate aldım fakat
ismimi TForty_SevenR koymaya karar verdim burdan Türk olduğum anlaşılırmı başta t sonda r var direk forty seven yapcaktım bi baktım adam 8 dk önce skin yüklemiş :p mcskinsearcha bu yüzden "TForty_SevenR" kullanmaya karar verdim bu isimden türk olduğum anlaşılırmı sence

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Hmm hepinize teşekkür ederim

evet izliyorDUM artık izlemiyorum :p

uyarını dikkate aldım fakat
ismimi TForty_SevenR koymaya karar verdim burdan Türk olduğum anlaşılırmı başta t sonda r var direk forty seven yapcaktım bi baktım adam 8 dk önce skin yüklemiş :p mcskinsearcha bu yüzden "TForty_SevenR" kullanmaya karar verdim bu isimden türk olduğum anlaşılırmı sence
Anlaşılmaz bence.

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben olsam türk olduğuna dair şüphelenirdim :) Çünkü hiçbir yabancı böyle isim koymaz :) Tavsiyem şudur, kulağada gayet hoş geliyor Mr_RaDa
ben olsam bende biraz şüphelenirdim :p mr radaya bakıyım varmı öyle bi hesap eğer yoksa ismimi Mr_RaDa yapıcam[DOUBLEPOST=1422350710,1422350667][/DOUBLEPOST]EDIT:Hiç kimse yok :D mr_R ile baslayan isim bile yok o ye teşekkür ederim ben hazırlanıyım para yüklemeye gitmek için

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ben olsam bende biraz şüphelenirdim :p mr radaya bakıyım varmı öyle bi hesap eğer yoksa ismimi Mr_RaDa yapıcam[DOUBLEPOST=1422350710,1422350667][/DOUBLEPOST]EDIT:Hiç kimse yok :D mr_R ile baslayan isim bile yok o ye teşekkür ederim ben hazırlanıyım para yüklemeye gitmek için
Gideceksin ATM bozuk olacak *-* Klasik benim hikayem :D