Nasıl yani ?[DOUBLEPOST=1439561063,1439561026][/DOUBLEPOST]yok artık, bende mi içerik yöneticisi olsam
Kusura bakmayınahahahaahaklısın
2 saatir zaten söylüyoruz yamanım geç kaldın :/
Resimdeki plugin bu:yoo ücretsiz demin indirdim![]()
Bi javayı ögrenemedik gitti arkadaşResimdeki plugin bu:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Benim yaptığım ve ücretisz olan bu (ama bunda resimdei particle yok yani resimdeki bu değil):Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
la anladık senin yaptığında particle yok, her yorumda söyledim tamam laResimdeki plugin bu:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Benim yaptığım ve ücretisz olan bu (ama bunda resimdei particle yok yani resimdeki bu değil):Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
https://forum.gamer.com.tr/konu/textparticle-particlelar-ile-yazi-yazin.283993/#post-1604674dostum senin yaptığın textparticle kullanımını açıklasan ? şimdi particle text bakıcam.
kayıt dosyasından silip /textp reload yazacaksıntexti silmek için ne yapıcaz ?[DOUBLEPOST=1439742253,1439742207][/DOUBLEPOST]dediğini yaptım olmadı çünkü