Bu harita orman için uygunmu?

Nothingkat42

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Survival Harita

Hepinize merhaba. Ben Survival server açmayı planlıyorum. Mapler konusunda sıkıntım yok fakat bir de sizinle paylaşmak istedim. Bu görmüş olduğunuz map "/warp orman" olacak sizce uygun mu?

2018-05-21_18.20.06.png

2018-05-21_18.20.17.png

2018-05-21_18.20.50.png

"Çektiğim fotoğraflar iyi olmayabilir ama anlaşılır bence eksik gedik bişeyler varsa söyleyin ben halletmeye çalışırım. İyi formlar..."

• Beğen
Reactions: DIO

Zulu

Hurra, Die Welt Geht Unter.
En iyi cevaplar
1
Bence bu yeterli büyüklükte shader olduğu için böyle gözüküyor büyük ihtimalle ideal yani. Yorumun için teşekkürler sunucunda başarılar ^^.

Kardeşim bencede bu harita bir survival sunucu için büyük gözüküyor.Daha orta boylu mapler ilgi çekici olabilir.Şimdiden kolay gelsin Başarılar!

Nothingkat42

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bencede bu harita bir survival sunucu için büyük gözüküyor.Daha orta boylu mapler ilgi çekici olabilir.Şimdiden kolay gelsin Başarılar!
Zaten asıl spawn bu değil. Bu mapin içinde market olduğu için büyük duruyordur. Ama dediklerinize göre biraz küçültebilirim.

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıkçası oyuncular genelde warp orman yazıp 5 block sonra alan dışına çıktıkları için bu haritayı görünce şaşırabilirler.

Nothingkat42

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Basit, hoş bir çalışma. w Orman için yeterli büyüklükte, uygun olduğunu düşünüyorum.

Teşekkürler.

"BENCE" Biraz Büyük Gibi

Bide Shader'ı Versen Cok Fena Olmaz :)

Özelden atarım yarın :)

Açıkçası oyuncular genelde warp orman yazıp 5 block sonra alan dışına çıktıkları için bu haritayı görünce şaşırabilirler.

:)

nerden tanıdık geliyor acaba.

Genelde bu tarz evler kullanılıyor. Ordan tanıdık gelmiş olabilir

survival sunucu icin fazla abartili degilmi sencede .-.

Abartılı şeyler olması güzel bence. Bazı sunucularda 2 kuvars koyuyorlar bitiyor :)