Bu kitap kodlama ile ilgili ne işime yarar?

_asuNa_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kod örneklerini gördükçe eğlenceli gelmeye başlıyor ve bu kitapda dolabımda uzun süredir uyuyor. Bu ne işime yara ne yaparım ne yapamam hangi oyunun modunu veya pluginini vs kodlayabilirim yardımcı olun lütfen
@SnKaan @Minecraftplayerr @Erenbulbul

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Bu Kitap Heralde C# Hakkında Bilgi Veriyor
Visual Studios (Adını Duzgunmu Yazdım Bilmiyom) Ile Uygulama Yaparsın Ama Bence Ilk C++ Öğren
Plugin Veya Mod Yapamassın

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
C# kitabı. Herhangi vir oyuna mod yapabileceğini sanmıyorum. Eğer visual studio kullanırsan konsol ve form uygulamaları yapabilirsin. Ha yok ben oyun hapıcsm dersen Unity 3D nin C# desteği var. Bu dil .NET altyapısındadır, yani Asp ile uyumludur. Forumda bu dili pek önermezler ille de C++ derler. Ama ben bu dili kullanırım, güzel, kolay bir dildir. Performansı kötülense de ben bir problem yaşamadım.
Dilin yapılış amacı VB.NET gibi kolay, C++ gibi profesyonel bir dil oluşturmaktır, ve bence de amacına ulaşmıştır.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

likecraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Visual basic 6 kullanarak veya daha ustu vb.net gibi seyler kullanarak oyuna 3. Parti program yapabilirsin Knight'a yapmistim ben, wt gibi oyunlara

ALCATEL ONE TOUCH 7041X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

likecraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
C# , C++ , VB , VB.Net gibi diller ile 3. Parti program. Yapilabilir VB kullandim ben sadece, c# ve c++ ya vakit lazim ogrenmek icin 2 hafta gibi bi surenin sadece 5-6 gunu uyursan, diger zamanlarda kafan sadece c#, ve c++ ya vericeksin Uzun is... :)

ALCATEL ONE TOUCH 7041X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de C++ ile oyun motoru kodlayacak insanların sayısı elle sayılabilir, siz hala C++ diyorsunuz. Sonunda başarıya ulaşamayacağınız şeyi niye öğreniyorsunuz ki? Boşa vakit kaybı, bu arada o kitabı sadece kitabı okursan hiçbir şey yapamazsın. Bir eğitim alman veya döküman, seri takip etmen şart.