Merhaba Byleon, sizler için vermiş olduğumuz konunun en üzerinde ki IP adresi tamamiyle doğrudur ve sizler için tekrar denesem de çalışıyor.Ya Lüfen Bi Cvap Verin İP ne ?: Dogru Dzgun Bi Söleyn su IP yi
Değerli düşünceleriniz için teşekkür ederim, mimariler konusunda kendimizi geliştirmeye çalışacağızDostum buram buram kalite kokuyor bu server fakat mimarilerinizin o kadar etkileyici olduğunu söyleyemem
Buyurun biz kendimiz videosunu çektik, öyle bir şey yok. İyi oyunlar.Peşin peşin söyleyin pvpde repair varmı ? Cidden edit olayını pvpde repairin takip etmesi oldukça olağan ve can sıkıcı.
Evet kendim kontrol ettim pvpde repair var yani boş bir server daha. Factiondan gerçekten anlayan biri sunucunuzda oyuncu olarak oynamaz. Kolay gelsin iyi oyunlar.
Yorumun için teşekkür ederizServer inanılmaz. Kalitesi zaten konu içeriğinden belli. Uğraşılmış ve emek verilmiş. Sunucuda hile açan kolay kolay kimseyi görmedim. Buda artı yanlarından birisi. Lapis olayı zaten oyuncuları oyuna bağlıyor. Tebrik ederim gerçekten. Başarılar dilerim.
Eğer yoksa kusuruma bakmayın 2 Level Premium a sorduğumda var cevabını aldım. Kaliteli damgasını koyabiliriz artıkBuyurun biz kendimiz videosunu çektik, öyle bir şey yok. İyi oyunlar.
TeşekkürlerEğer yoksa kusuruma bakmayın 2 Level Premium a sorduğumda var cevabını aldım. Kaliteli damgasını koyabiliriz artık
Başarılar zirveye adaysınız.