Genelde null bir plugin kullandığında Consol'a hata mesajı atıyor, sunucu belli bir zamandan çöküyor ya da oyuncuları atıyor.
Dediğiniz gibi "bu kullanıcı zaten oyunda" hatası verir.
(Tabikide başka bir hatada olabilir, fakat null kullanıyorsanız silerek tekrar deneyin.)
Server açıldığından çöktüğüne kadar tüm logları atarsanız yardımcı olabilirim.Durumu şu şekilde anlatıyım, birkaç gün önce pluginleri güncelledim ve güncellemeden önce böyle bir sorun yoktu, güncellemeden sonra sunucu kilitlenmeye başladı herkesi oyundan atıyor ve girilmeye çalıştığında bu kullanıcı zaten oyunda diyor, sunucu konsolda crash veriyor fakat kapanmıyordu öylece kalıyordu, bende kill çekip sunucuyu tekrar açıyordum, dün akşam güncellediğim pluginlerden ikisini silip tekrar yükledim ve dün geceden şuana kadar çökme yaşanmadı şimdide sadece oyuncuyu atıp bu kullanıcı zaten oyunda diyor, işin garibi oyuncunun atıldığına dair panelde bir yazı yok ve oyuncu hala sunucuda gözüküyor, panelde hata yazısı da yok (herhangi bir yazı yok) sorunun neyden kaynaklandığını bulamıyorum, null pluginden neyi kastettiğinizi anlamadım, yardımcı olabilir misiniz?
Özelden logu gönderdim.Server açıldığından çöktüğüne kadar tüm logları atarsanız yardımcı olabilirim.
Eklenti sayısı biraz fazla deneme yanılmayla gerçekten uzun sürecektir, hata üzerinden bir fikriniz, şüphelendiğiniz eklenti varsa deneyebilirim, teşekkürler. (Logu gönderdim)Pek mesajlarınızı okumadım fakat sunucunun çöktüğünü yazmışsınız. Düşüncelerime göre sunucu çöküyor ve oyuncular oyundan atılıyor ardından ise sunucu kendini düzeltmeye çalışıyor fakat başaramadığı için laga giriyor. Bu lag oluşurken ise önceki oyuncuların oyundan atıldığı verisi işlenemiyor bu doğrultuda da oyuna girmeye çalışan oyunculara; "Bu oyuncu şu anda oyunda" gibi bir hata veriyor.
Büyük ihtimalle sorununuz tam olarak bu, eklentileriniz üzerine kontrol yapın. (PM'den Log pls)