Ben öyle bir kuş alırsam kral gibi beslerimHayvan almayın ya :/ yazık günah git illa bir şey beslemek istiyosan sokakta ailesi olmayan kediyi al evine ne biliyim eve sokmak istemiyosan dışarda besle
Ben öyle bir kuş alırsam kral gibi beslerimHayvan almayın ya :/ yazık günah git illa bir şey beslemek istiyosan sokakta ailesi olmayan kediyi al evine ne biliyim eve sokmak istemiyosan dışarda besle
Kral gibi olmasa da petshopda illa ki besliyorlar ölmesin diye sen ihtiyacı olanı besle benceBen öyle bir kuş alırsam kral gibi beslerim![]()
bu kuş petshopda satılsa alırdım ayrıdan sen petshoplarda hayvanlara nasıl bir eziyet çektirdiklerini biliyormusunKral gibi olmasa da petshopda illa ki besliyorlar ölmesin diye sen ihtiyacı olanı besle bence
Petshopda yapılanlar: Hayvanı al büyüt ciftleştir onu da büyüt satılanları satbu kuş petshopda satılsa alırdım ayrıdan sen petshoplarda hayvanlara nasıl bir eziyet çektirdiklerini biliyormusun
Bişi yapmaz daha şirin gözükyor[DOUBLEPOST=1435946489,1435946454][/DOUBLEPOST]O gaga ne yaa deler deşer insanı .s
bir kuş kan emiyorBazı yerlerde geçmez,fazla bilinmez ama kiwi kuşları kan emer.
Ciddi misin ? Bilmiyor musun doğada bulunan kan emicileri ? Bence bir araştır.Gecenin bir vaktinde kalkıpta ailenden bir üyeyi ısırıp kanını emse haktır.Yaşam doğasında var.Bişi yapmaz daha şirin gözükyor[DOUBLEPOST=1435946489,1435946454][/DOUBLEPOST]
bir kuş kan emiyor![]()
bu köpekler peluş gibi bende bunlar gibi peluşlar var almamamın nedeni karıştırırım falan sonra bi bakmışım peluşla uyuyorum diye yanımda köpek varboo al aşırı tatlı oluyorlar
![]()