Bu Makina İle Hub Sunucu kurulurmu ?

MySkript

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
saldırı gelmez diyor adam birde almanya lokasyon ping felan olurmu ? çok fazla bunlarıda merak ediyorumda

linux kullanmayı ortağımla pek fazla bilmiyorum ssd sorunu ise çözdük ssd bir makina artık + almanya lokasyon dc veriyorlar
Benim önerim fransa lokasyon linux&putty %85 engellersin saldırıları, gerisinide host engellerse tamamdır, birde paketinde açık olmaması gerek crash atarlar haberin olsun.

DsPadZoll

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
haklısın dediklerine uyucam almanya lokasyon idelamidir ? peki sonuç olarak birkere alıyoruz makinayı

MehmetALAGEYİK

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Türkiye lokasyon önerimdir, az ping olur :)
Tabi ki diyorsanız en önemlisi benim için saldırı korumaları, Fransa geçebilirsiniz.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aldığın host pek bilinmediği için yabancı firmaları tavsiye edebilirim.
SoYouStart OVH partneri. Sunucuları gayet güzel.
Hetzner bakabilirsin. Makineleri sağlam. Saldırı koruması yeterli.

DsPadZoll

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
haklısınız pahalı adamlar yeni yeni satış yapmaya başlamış bizimde katkımız olsun makina özellikleri çok güzel ssd takdırıcam koruma adam yeterli diyor fransa lokasyon deneme serveri kurmuşlar gittim bakdım tr lokasyon gibi 35-60 arası yukarı çıkmıyor

KuzuCevirme

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
uzun sure ovh kullanmis biri olarak ( eg 128 + 2. firewall paketi ) Stresser siteleri ovh ye ozel script lere sahip yani rahatca hattinizi doldurabiliyorlar ddostan kafamizi kaldiramadigimiz zamanlar olmustu ( arma 3 sunucu isletiyorduk ) ddos icin guvenilir bir kapi oldugu soylenemez ne yazikki
Yoncuydu suydu buydu cogu RADORE den almakta sunucularini zaten o iyi bu kotu diye birsey yok yurtdisi sunucularinida ovh den almakta birnevi araci ...

ElitIceNW

♛[ElitIceNW]♛ >Ödüllü Sunucu<
En iyi cevaplar
0
Ben belirttiğin oyunları 6 GB makine ile saldırı yaşamadan, kesintisiz bir şekilde işlettim. Bence yeter de artar :şapka: