S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
BU MESAJLAR KIMSEYE KALMAZ
Moderatör tarafından düzenlendi:
Babam asker olduğu için şuanda Erzurum'dayım. 3 yıldır buradayız. Yine tayinimiz çıktı bu yaz İzmir'e taşınıyoruzEskişehir'deysen gel bana ders çalıştır ._.
Steam kullanmıyorum artıkBabam asker olduğu için şuanda Erzurum'dayım. 3 yıldır buradayız. Yine tayinimiz çıktı bu yaz İzmir'e taşınıyoruz
Kaç yaşındasın ve Steam varsa ekle sergun2622
Neden?Steam kullanmıyorum artık
BF3 indiriyomNeden?
EDİT : Ettehiyyâtü ezberlemem lazım bugün 1. ders sınavız ben öyle oturuyom30 puan anlamıyla
TEKRAR EDİT :
Sen 11 Ocak'ta kayıt olmuşsun, ben 8 Ocak.
OF DEDİRTEN EDİT :
Origin'in varsa Battlefield 3 download et. Beleş. İniyor şu an.[DOUBLEPOST=1401353808,1401353552][/DOUBLEPOST]O kadar edit yaptım post kasmamak için bir tane boş atayım bari
boş
Canım nasıl isterse öyle yazarım kardeşim.Hi! Yazmak Yerine Keşke Selam! Yazsaydın.
Bu yorumu okuyunca aklıma gelince aklıma gelen şey: Adamı sövüp ona kanki demekCanım nasıl isterse öyle yazarım kardeşim.
Adamı sövmek? Helal olsun. Türkçe'niz kaç?Bu yorumu okuyunca aklıma gelince aklıma gelen şey: Adamı sövüp ona kanki demek
3. sınavı bilmiyorum 2'ncisi 96Adamı sövmek? Helal olsun. Türkçe'niz kaç?
1. sınav 95, 2. 100 3. 100 2. sınavda erkeklerden tek 100 alan bendim. 2 ve 3. de de Erkeklerden tek 100 alan bendim.3. sınavı bilmiyorum 2'ncisi 96
4.5 yıldır Minecraft oynuyorum fhakir. Steam hesabımda ve Origin'imde kaç oyunum var bak öyle konuş.
Benim Origin'de Crysis 3 Digital Deluxe Edtion var, geçen hafta aldım. Crysis 2 Maximum Edition var hediye geldi. Dead Space var. Plants vs Zpmbies var. Medal of Honor var fakir....battlefield 3üm var fakir :ASd.a beleş olmuş originde![]()