Bu Ne Böyle!

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimin ne alacağı beni alakadar etmez. Buradaki tek sorun "ahmak" kelimesinin kullanılmış olmasıdır. En nihayetinde " Ahmak " bir hakarettir. Lütfen bundan sonra yapacağınız yorumları daha dikkatli yapın.
Deneme moderatörüsün diye bişi demiyorum.O adam 6 gün ban aldi yorumundan.Tartişmayi bitir ve Araştirmadan bize suç atma OKE! ?

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman daha yeni kayit olduysaniz moderatör olmaniz bana göre biraz saçma olabilir[Görüşüm.] ve FORUMUN kurallirini okumanizi rica ediyorum.

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Size dedim ki benim sizi sucladigim mesaj gosterin ama yok. Asilsiz suclama yapiyorsunuz. Keza bu kullanici adi ile 1 aydir burada olmam sizi ilgilendirmez. Bu adminlerin bilecegi istir.[DOUBLEPOST=1380994237,1380993978][/DOUBLEPOST]Bu manasiz kavgayi burada bitirelim cunku asilsiz suclama yapan sizsiniz ve uste cikmaya calisiyorsunuz.
Bencede bitirmeliyiz.Şahsen forumdaki biriyle aramin bozulmasini istemem.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hey hey ! Gençler sakin olun. O tartışmayı neden yeniden açıyorsunuz ? Ben 6 gün ban yedim zaten bu tartışma yüzünden. Cezamı aldım ama hala bana laf atıyorsunuz ben zaten bana ban atan moderatöre de söyledim. Uyarıyı dikkate alacağım diye .. Şimdi ne oldu da , yeniden açıldı bu konu ?

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önemli değil :) Ben cezamı almışım artık bu konuya mesaj falan atmam :D