Bu ne Yahu ?

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar TTnet websitesinden internet hızımı ölçtüm sonuçlar şöyle ;

Burda 2mb indirme hızı diyor ama ben torrent den oyun indirmeye kalkışınca var olan hız 300 kb ayrıca kotayı aştığımı düşünmüyorum torrent aktif iken de internette rahatça gezinebiliyorum.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hız testlerinde Mbps megabyte per second değildir. Megabit per second olarak geçer. Buda bant genişliğidir. Ve indirme-yükleme hızınızın bant genişliğinize oranla daha az olması normaldir.
Bunlar ise bant genişliğine göre indirme hızları:
  • 1 Mbps = 128 kb
  • 2 Mbps = 256 kb
  • 4 Mbps = 512 kb
  • 8 Mbps = 1024 kb (1 megabayt)
  • 16 Mbps = 2048 kb (2 megabayt)
  • 32 Mbps = 40926 kb (4 megabayt)
  • 64 Mbps= 8192kb (8 megabayt)

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Torrent seed eden var mı ?
Anlamadım ?
Hız testlerinde Mbps megabyte per second değildir. Megabit per second olarak geçer. Buda bant genişliğidir. Ve indirme-yükleme hızınızın bant genişliğinize oranla daha az olması normaldir.
Bunlar ise bant genişliğine göre indirme hızları:
  • 1 Mbps = 128 kb
  • 2 Mbps = 256 kb
  • 4 Mbps = 512 kb
  • 8 Mbps = 1024 kb (1 megabayt)
  • 16 Mbps = 2048 kb (2 megabayt)
  • 32 Mbps = 40926 kb (4 megabayt)
  • 64 Mbps= 8192kb (8 megabayt)
Dün gece 2 de indirirken 1 saatligine 2048 kb (2 megabayt) oldu bu halde 16 Mbps indirme hızındamı oluyordu ?

TuruncuBucur

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu ne
?

Şaka bir yana, 2 MBPS 2 Megabyte Per Seconds değil, Megabits Per Second'dır.
yaklaşık 256kilobyte/second hızına tekabül eder.

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamadım ?

Dün gece 2 de indirirken 1 saatligine 2048 kb (2 megabayt) oldu bu halde 16 Mbps indirme hızındamı oluyordu ?
Hocam torrent seed indirdiğin torrentin aynısını başkalarıda indirir indirme bitince silmemek başka birinin katlarca hızlı indirmesini sağlamak demektir.Yani sen bunu indirip oyunu yükleyip silmedikten sonra seed yapmış olursun.Seed yaparsanda bunu indiren başkaları hızlı indirebilir.Yani belki bu torrente seed yapan yokdur.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam torrent seed indirdiğin torrentin aynısını başkalarıda indirir indirme bitince silmemek başka birinin katlarca hızlı indirmesini sağlamak demektir.Yani sen bunu indirip oyunu yükleyip silmedikten sonra seed yapmış olursun.Seed yaparsanda bunu indiren başkaları hızlı indirebilir.Yani belki bu torrente seed yapan yokdur.
Dediğiniz gibi ise ben cennete gidicem herhalde 6 7 tane torrent hala duruyor pc de :/