EnchantedAA
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
...
5 yaşında arkadaşı yanındadır bi anlık gaza gelmiştir iki küçük çocuk unutmaki hepbirlikte sana bir girersek hayatın yanar söyliyeyim yanisana kim yazar oroospu
Ben şimdi bu veleede ne yazayım lan..sana kim yazar """"
Çünkü sen fazla yakışıklısın.Ben sadece "Neden" dedim üzgünce. "Neden abi?"( *Arkadan gelen dramatik müzik*
Çünkü troll fake hesaplarla uğraşmanın lanet olası bir zorluğu var. Hadi gidelim Jibril.Çünkü sen fazla yakışıklısın.
----------------------------------
(İmza)
Fotoğrafındaki küpün hızını 00000000001 mikro saniye yapsana kör olalım.Acaba bir ara birisi vardı ismini hatırlamıyorum v3led v3led konuşuyordu.
Tüm konulara küfrediyordu.O mu acaba.Tm peki deyin geçin sevinsin yavrucak
bi Cinema 4dye girim 24 renkli süper hızlı yapıcam ilginç olan her baktığımda farklı renk dikkatimi çekiyorFotoğrafındaki küpün hızını 00000000001 mikro saniye yapsana kör olalım.
Senin gibiler yazar.sana kim yazar oroospu
BU... FORUMDAN... ARKADAŞLARINIDA... ALIP... TOZ... OL![DOUBLEPOST=1431265444,1431265397][/DOUBLEPOST]sana kim yazar oroospu
Bizim V*LET olarak adlandırdığımız kişilerden biri bütün herkesine hesabına anneler gününde annesine küfretmiş, anladınmı ne kadar kızgın olduğumuzu şimdi?Bana biri burada ne olduğunu anlatabilir mi?
Acaba biz bunun ebeveynlerine naptık da bu kadar sinirliBU... FORUMDAN... ARKADAŞLARINIDA... ALIP... TOZ... OL![DOUBLEPOST=1431265444,1431265397][/DOUBLEPOST]
Bizim V*LET olarak adlandırdığımız kişilerden biri bütün herkesine hesabına anneler gününde annesine küfretmiş, anladınmı ne kadar kızgın olduğumuzu şimdi?