lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bir gireyim foruma dedim herkes yok şu plugin olmuyor bu plugin bozuldu öbürü hacklendi tarzı konular açmış niye kimse muhabbet sohbet takılmıyor hiç. Bayağı garip olmuş buralar eskiden kalanlarda maşallahınız var bu nasıl bir direniştir nasıl sıkılmadan girebiliyorsunuz?

Edit: Yazıyı düzenledim okunabilir oldu.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ortam değişmedi ki qrdş. Sen görmemişsin, konu dışı genel bölümünde takılıyor millet :D Ölmemiş miydin sen ? İnanılmaz öyle diyor da :/

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bir dakika bakıyorum kanıtlarla geleceğim.

Ulan bu kadar konu varda niye ana sayfada sadece plugin ile ilgili şeyler var.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Berk dolandırıcılıktan uçuruldu, Neria troll eyledi. SosyalKedi diye geri gelip kız kimliğiyle 450$ Para kaldırdı(mış). Yeni alınan moderatörler görevden alındı. FURİNA nostradamusumuz. Giden yetkilileri tam hatırlamıyorum.
Berk kim, neria kim ve ne yaptı, sosyalkedi kim ve hangi saf 450 dolar atmış ona, moderatörler alınsın sıkıntı değil, furina kim neler oluyor hayatta?

Edit: Ne kadar karışık oldu yazı virgül eklicem bi sn

Edit 2: Ekledim kötünün iyisi oldu.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
sincap kardes seni göremeyince aqlamıştım geri döndün olly be artık yanlz dğilim.
Konu dışı dışında başka kategorilerde güzel konu açılmıyor mizahlarımızı gerçekleştiremiyoruz artık olmuyor iyi bir mizahşör lazım.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
sincap kardes seni göremeyince aqlamıştım geri döndün olly be artık yanlz dğilim.
Konu dışı dışında başka kategorilerde güzel konu açılmıyor mizahlarımızı gerçekleştiremiyoruz artık olmuyor iyi bir mizahşör lazım.
Seni hatırlıyom gibi de tam çıkaramadım (gücenme lan ne zamandır girmiyom)

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi başlıyorum. Uff dedikodular ımmah ımmah

Berk ne dolandırdı?
Neria nasıl trolledi?
Furnia iyi müdür?
İmdi yürek yirtılur

Neria kız taklidi (SosyalKedi) yaparak build yaptı, 450 dölares bu yolla gömdüğünü söyledi. (1 Aylık üyeyken yetki verdiler herife. Kız olmasının etkisi vardır.)

Berk'in geyiğinden haberim yok. Sadece duyum. Yalan da olabilir.
Furnia takip altında. Bakıyoruz iyi midir değil midir.