Bizde öyle yapıyoruz ama sinirlendik ve Youtube a bildirdik sıkıntı artık onlarla Youtube arasında zatenEmek hırsızı vel**ler işte takmayın kafanıza![]()
Aynen vel3d ler işte akıllarınca zeki oluyolar böyleTek yapabileceğin şey arkana yaslanıp gülmek.
Mümkünse atom bombası daha iyi olurCıva Fulminat vereyimmi ? Şöyle küçük bir arkadaş.. B)
![]()
BencedeMümkünse atom bombası daha iyi olur![]()
Yok abi çocuk aklı ermıyo değmezip'sini bulup 4 yerinden biçaklayip yuzune kezzap atabilirsin.
Onu pttyle göndermek biraz sıkıntı olur B)Mümkünse atom bombası daha iyi olur![]()
emegini yedirme kimseye nasil alisirsan oyle gider konu acacagina git adinj soy adini ogren kimlik sorgulama yap 118'den bi yerden babasinin adini al[DOUBLEPOST=1435507446,1435507376][/DOUBLEPOST]Yok abi çocuk aklı ermıyo değmez![]()
Nedirlan bilo popi olacan diye kendine bi braking bad süsü vermissin etoyada selam soyle yakinda guzel seyler olacakOnu pttyle göndermek biraz sıkıntı olur B)
Hep Breaking Bad izliyordum ? @BurnerTroll Houseyi bırakırsa Breaking Bad'i bırakırım... Selamınıda söylüyorum şu an xDemegini yedirme kimseye nasil alisirsan oyle gider konu acacagina git adinj soy adini ogren kimlik sorgulama yap 118'den bi yerden babasinin adini al[DOUBLEPOST=1435507446,1435507376][/DOUBLEPOST]
Nedirlan bilo popi olacan diye kendine bi braking bad süsü vermissin etoyada selam soyle yakinda guzel seyler olacak
Burası reklam yerine benziyor mu sence?O beş kanaldan bize abone de olabilirmisin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hep Breaking Bad izliyordum ? @BurnerTroll Houseyi bırakırsa Breaking Bad'i bırakırım... Selamınıda söylüyorum şu an xD