MotdManagerde böyle bir özellik olduğunu sanmıyorum , elinde hazır config varsa verebilirmisin ?MotdManager sadece üzerine şekil eklemiş o kadar sende ekleyebilirsin![]()
# ================================#
MotdList:
- ' &8&l▂▃▄▅▆▇█&c&lSunucuİsmi&8&l█▇▆▅▄▃▂ '
# ================================#
####{ Ellemeyin Burayi }#######
FakeMaxPlayer: disable
ConfigVersion: 1
###############################
Kod:# ================================# MotdList: - ' &8&l▂▃▄▅▆▇█&c&lSunucuİsmi&8&l█▇▆▅▄▃▂ ' # ================================# ####{ Ellemeyin Burayi }####### FakeMaxPlayer: disable ConfigVersion: 1 ###############################Bu şekil MotdManager'i koyun o istediğiniz düzeyde olur , iyi forumlar
Skype adresim : granaus2
SexyMotd Hic Tavsiye Etmem Onun Yerine ServerListPlus Kullanmanizi Öneririm.▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ Plugin SexyMotd ModtManager ServerMotd Bungeecord deyilse SexyMotd oneririm.
Ola bilir ServerListPlus az yer tutuyor ama eksikleri, var sunucuya girmeden sunucuda kimlerin oldugunu gorme gibi.SexyMotd Hic Tavsiye Etmem Onun Yerine ServerListPlus Kullanmanizi Öneririm.
SexyMotd çok denedim her seferinde hata verdi severlistplus bn hiçbir hatasini görmedim.Ola bilir ServerListPlus az yer tutuyor ama eksikleri, var sunucuya girmeden sunucuda kimlerin oldugunu gorme gibi.
1.7 Kulaniyorsan SexyMotd Hata vere bilir ama 1.8 de hata yok bildigim kadariyla Uzun Suredir KulaniyorumSexyMotd çok denedim her seferinde hata verdi severlistplus bn hiçbir hatasini görmedim.
Evet 1.7 de kullandim.1.7 Kulaniyorsan SexyMotd Hata vere bilir ama 1.8 de hata yok bildigim kadariyla Uzun Suredir Kulaniyorum
MotdManagerde böyle bir özellik olduğunu sanmıyorum , elinde hazır config varsa verebilirmisin ?