Bu Pluginleri Arıyorum Yardımcı Olurmusunuz

ppento3000x

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu iki pluginde paralı. parasını verip alabilirsin. resmini çektiğin sunucu arkadaşımın sunucusu :D
(bedavası yokmu diyeceksin :D yok boşuna arama :D)

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.plugin scoreboard degil. Scoreboardin sag tarafinda sayilandirma yok İnfo Board da var... İyi arastirin

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sayılandırma Nasıl Yok Allah Aşkına :D[DOUBLEPOST=1424811333,1424811272][/DOUBLEPOST]Bu Arada Pluginler Paralı Felanda degil sakın Bunlara Kanmayın Kardeşim Sonra kazıklanıp saçma saçma konular açıyorsunuz
Lütfen :(
Kardesim hamachi server ac bi scoreboard ve info board kur sira.sira sonra bu fotoya bak hangisi daha cok benziyo bak sonra bana hak vericeksin..

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ppento3000x

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Örnek vermiş olduğunuz pluginler bizim sahip olduğumuz pluginlerdir. Ayrıca Arkadaşımın sunucusunun resimleri bunlar :D Pluginler kesinlikle ücretlidir. Bu nedenle rahat bir şekilde isimlerini verebilirim. 1. Featherboard (32tl) 2.sini tam bilmiyorum arkadaşımda var. O da 30 küsür tl olarak Hatırlıyorum

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1.Skript ile yapılabilir.ScoreboardStats ilede yapabilirsin fakat sağdaki 1,2,3,4,5,6 gibi sayılar çıkmaz.
2.ServerListPlus Eklentisini kullanabilirsin Motd olarak.Sadece hareket etme özelliği yok.
Hiç para veremem diyorsan bunları kullanabilirsin.