Bu puanlar ne işe yarıyordu?

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya 1530 puan falan diyor da ne bu böyle hiçbir şey anlamadım. Bir iki duyuruya baktım bununla ilgili bir şey de göremedim. Bunun bir olayı var mı yoksa rozet gibi takılıyor mu orada? Bir de konu ile alakalı duyuru falan varsa atsanıza bana okuyayım.

Moderatör tarafından düzenlendi:

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya 1530 puan falan diyor da ne bu böyle hiçbir şey anlamadım. Bir iki duyuruya baktım bununla ilgili bir şey de göremedim. Bunun bir olayı var mı yoksa rozet gibi takılıyor mu orada? Bir de konu ile alakalı duyuru falan varsa atsanıza bana okuyayım.
Discord'a girmek ve isminin aşırı havalı olmayan şekilde parlaması dışında bir işe yaramıyor sanırım

Vantilatör

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynen. Discordda tagın oluyor ve burada ışıklı mışıklı rütben oluyor.

PASCIA

Eren Bülbül
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
Meclise girip oy kullanabiliyorsun.

Demokrasi adına

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Puanlarla beraber kalp alıyorsun kalplerle de uyarı sildirebiliyorsun ayrıca

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Peki nasıl alıyorum bunları biri anlatabilir mi bir deneyelim bakalım paşa paşa yatmasın orada puanlar bir işime yarasınlar. Yetkililere falan mı yazmam lazım böyle böyle diye.

Cardinal41

Ahanda Peynir
Emekli
En iyi cevaplar
3
https://forum.gamer.com.tr/konu/elmas-Üyelik-Ödüller.392215/
https://forum.gamer.com.tr/konu/gamer-minecraft-türkiye-forum-güncellemesi-v1-3.403712/
Silinen Uyarılar
Bildiğiniz üzere, birkaç ay önce ödül puanları aktif hale getirilmişti; belirli ödül puanına sahip olmanız durumunda bu puanlar hesabınız için bazı avantajlar sağlayabiliyordu. Bu özelliklere ek olarak yeni bir özellik daha getirmek istedik. Gördüğünüz üzere, aldığınız ödül puanları doğrultusunda profilinizde kalp sembolleri oluşmuş durumda. Bu güncellemeyle beraber, sahip olduğunuz her 5 kalp sayesinde, 1 tane uyarınızı sildirebileceksiniz, uyarı silme işleminde en eski uyarınız silinecektir. Uyarınızın silinmesi için Forum Destek Bölümü'nden talepte bulunabilirsiniz.