Bu resimciye ne yapılmalı ?

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Ben 8 . sınıfım ve bu sene gidiyoruz.Dersin adı : resim ve hiç yeteneğim yok biraz hoşgörü göstermesini isterdim[DOUBLEPOST=1433771931,1433771875][/DOUBLEPOST]
-2 kanka :B

8. sınıfa gidiyorum yani seneye yokum 1 kere bile müfettiş gelmedi zaten seneye lisedeyim.Yani konuşsam bi bir şey yapabilir mi şu saatten sonra
karneler çıkana kadar vaktin var ben özel okuldayım öğrenci efendi saygılı dürüst bir yapıya sahipse önemli değil getirip getirmemesi öğretmenin insafına kalmıış bir şey eğer 1 derslik dersi bile umursayıp g gire biliyorsa belliki işini ciddiye alan biri benim tavsiyem hiç bulaşma bırak kalsın öyle

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Benim de en kötü dersim Görsel Sanatlar, üç notum da 0 .d
Umrumda değil valla, bir fırça getirmedim de arkadaşımdan istedim diye 0'ı basıyorsa banane.
Bu arada herkes Resim dersinden bahsediyor da bu çocuğun iki TEOG'dan toplam 9 yanlışı var :(
Bir notun 0 olsa ne olur ki :(
*Kendisinin ikisninden toplam 22 yanlışı var*
*Jealousness*

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Yuh insafsız hoca lise puanını da düşürmüş git şikayet et diyecem de yeteneğin olmadığı için mi puan vermedi yoksa resimleri hiç mi yapmadın. Hiç yapmadıysan haklı.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Müzikten sorumluya kalan arkadaşım olduğu için artık bu gibi şeylere hiç şaşırmıyorum.