Bu sadece bana ait bir özellikmi ?

S

sergun26

Ziyaretçi
Ben zor veya anlamadığım soruları eleyerek buluyorum, öncelikle sona bırakırım. Hani bazı sorularda üstte bilgiler olur, bazen diğer soruların cevapları oralarda oluyor. Onlardan yararlanırım, bulamazsam mantıklı sallarım, şık eleyerek cevaplarım. 2 şık arasında kaldıysam en az hangisi çıkmışsa onu işaretliyorum .s

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de düşünüyorum düşünüyorum doğru cevabı iki şık arasında kalırsam eğer şöyle oluyor: mesela a ile c arasında kaldım ya içime d diye doğuyor sonra onu işaretlediğimde doğru oluyor bunu da ilk dönemki matematik sınavında keşfettim salladım hepsini 50 beklerken 90 aldım :}

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben de düşünüyorum düşünüyorum doğru cevabı iki şık arasında kalırsam eğer şöyle oluyor: mesela a ile c arasında kaldım ya içime d diye doğuyor sonra onu işaretlediğimde doğru oluyor bunu da ilk dönemki matematik sınavında keşfettim salladım hepsini 50 beklerken 90 aldım :}
İşte bu :D sana olanın aynısı oluyor iki şık arasında kalsam bile beynim başkasını gösteriyor ise onu işaretliyorum yalnız değilmişim :D