Bu Server Kaç Kişiyi Alır ?

HellForce00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar 3-4 Gün sonra Sizlen Beraber Olacağız Server Bu fakat Tam olarak Ne Kadar Kişi Alabileceğini Bilmiyorum Sizce Kaç kişi Alabilir Bu Server :

İşlemci Modeli : Atom
İşlemci Hızı : 1.6 Ghz +
Cekirdek Sayısı : 2
Ram : 4 GB DDR3
HDD : 1TB SATA 2
Bağlantı Hızı : 100Mbps ( Paylaşımsız )
Lokal : Fransa
64 Bit Linüx Ubuntu

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kullandığın plugine, sisteme göre değişir. Basitce minimum 40 maximum 60 diyelim.

HellForce00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ama Türkiyeden Alıpta Ne diceksin Türkiyenin Alt Yapısı Felaket Şekilde Batık Kullanmadım Değil Türkiyedende Kullandım Fakat Bu server Daha iyi oluyor Saniyede 25 mb uplaod görmüştüğüm var :) Peki Ben Factions Sistemli Bi Server Kurucam önerileriniz Nedir ?

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
ama Türkiyeden Alıpta Ne diceksin Türkiyenin Alt Yapısı Felaket Şekilde Batık Kullanmadım Değil Türkiyedende Kullandım Fakat Bu server Daha iyi oluyor Saniyede 25 mb uplaod görmüştüğüm var :) Peki Ben Factions Sistemli Bi Server Kurucam önerileriniz Nedir ?

2 lokasyondada sunucu kullanmış, server kurmuş biri olarak söyleyeyim,
Örnek olarak Türkiye'de kullandığım sunucuda 200 mb/s civarlarında upload bir o kadarda download vardı. 100-150 up/downluda Fransada aynı şekilde. (Ki up/down hızına göre Pingi yada aşırı fark yoksa lagı karşılaştırmak doğru olmaz.)
Ayrıca 4Gb ramli bir sunucunun alabileceği oyuncu sayısını internet hızı -çok düşük değilse- ve lokasyon gözle görülür şekilde etkilemez

HellForce00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bilgilendirme İçin Tekrar Teşşekür Ederim Faka Factions Server için Bi kac Öneri Verebilirmisiniz ?

HellForce00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu arada PlotMe Plugings ni Sizin Dediğiniz Gibi Yaptım Fakat Mesela Spawn dayız Spawn da /p home yazdığımızda (/p arsam ) Bi yere ışınlıyor fakat Arsalara değil yerin Dibinde Buluyorum Kendimi bunu Nasıl çözebiliriz ?

OE Medya

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Serveriniz için eğer çok fazla gereksiz plugin koyarsanız 1GB Ram'e 5 kişi düşer eğer koymazsanız 10 kişi düşer bu da demek oluyor ki 40 kişi ufak lag yaparak girecektir en iyisi 32 kişi yapmanız kapasiteyi

[Yardım Edebilmişsem Ne Mutlu Bana...]