AMD İsteriz!Peki Ya Şu Sistem Nasıl Olmuş?
- Intel i5-4670K İşlemci
- Cooler Master Hyper 212 EVO İşlemci Fanı
- MSI Z87-G43 Anakart
- Sapphire Radeon HD 7950 Ekran Kartı
- 8GB Corsair Vengeance DDR3 Bellek
- 120GB Samsung EVO SSD
- 1TB Western Digital Caviar Black
- 600W Corsair CX600
- Corsair 200R Case
Aksine, paran varsa kardeşim İntel tabii ki daha iyi.AMD İsteriz!![]()
Nope.Aksine, paran varsa kardeşim İntel tabii ki daha iyi.
AMD işlemcilerin hala birçok kötü yanı var. Isınma sorununun çözüldüğü ne kadar söylensede denemelerim sonucunda 60-70 derecelik bir sıcaklıkta çalışıyor fan varken. O işlemciler intelden daha güçsüz teknoloji farkı var. İntel çekirdeklerin hepsine eşit bölüp multitasking yaptırabilir ancak amd çalışma mantığına göre en çok ihtiyaç duyan programa daha çok cache verilir. Bu yüzden iyi bir para verip intel işlemci almak kesinlikle daha mantıklı. Core2quad işlemci kullanıyorum dediğin oyunların bir tanesini high'da kasmadan oynadım. Tabi ekran kartım amd hd7870 ekran kartları için amd tercihim ancak işlemcide intel.
İsinma sorununu sahsen 140 liralik bir sogutucuyla cozdum overclock yapilmis olmasina ragmen islemdi 35-40 dereceyi gecmiyorher soruna bir cozum mevcut
(islemcim amd fx)
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
140 Lira daha ekleyip i5 bir işlemci alır en azından daha hızlı çalışır.İsinma sorununu sahsen 140 liralik bir sogutucuyla cozdum overclock yapilmis olmasina ragmen islemdi 35-40 dereceyi gecmiyorher soruna bir cozum mevcut
Intel xeon dışında i7 falan yok ama threats varİntelde 8 cekirdekli olan varmiki ? (Gercek cekirdek)
Intel xeonda da var ayrıca core demedim threats dedimThreats farkli seydir fx lerde gercek 8 cekirdek var
Tamam sen fx al biz ezik i7 mizle oynayalımBen ztn yanlis dedin demedim