Bu Siteden Alışveriş Yapmayın !

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

İstanbul'da "Zombi Uyuşturucusu Flakka"nın yakalanması sonrasında emniyet güçleri tarafından kapsamlı bir soruşturma açıldığı haberi geldi. Öte yandan henüz doğruluğunu netleyemediğim bazı kaynaklardan, Mysterious Plants isimli sitenin Flakka uyuşturucusunu "Ocean Burst Extreme" adıyla 26€'dan sattığı, bu siteden herhangi bir alışverişte bulunan kişilerin takip altına alındığını öğrendim. Olayın doğruluğunu araştırıyorum ve en kısa sürede konuyu güncelleyeceğim.

Mysterious Plants Adlı Site ve Ocean Burst Extreme

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Konuyu açarken ciddiyetle açtığımı bilmeni isterim. Siteden alışveriş yapılıyor ki takibe alınmış, bende buraya da yazayım dedim. Lütfen espriyi gerekli yerde yapın.
Espiri yaptığı mı nerden çıkardınız acaba?. Kendi kafanızdan lütfen fikirler uydurmayın. Bütün ciddiyetimle yazdım ben o yazıyı ve gerçekten bu tarz ürünlere ihtiyacım var. İhtiyacım olup olmamasıda sizi ilgilendirmez.

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Espiri yaptığı mı nerden çıkardınız acaba?. Kendi kafanızdan lütfen fikirler uydurmayın. Bütün ciddiyetimle yazdım ben o yazıyı ve gerçekten bu tarz ürünlere ihtiyacım var. İhtiyacım olup olmamasıda sizi ilgilendirmez.

İlginç bir bakış açınız olduğunu söylememe izin verin, ve de şunu açıkça belirtirim ki kendi kafamdan fikir üretmiyorum. Gözlemlerime dayanarak söylüyorum ki, genelde bu tür konuları açtığımda (veya başka birileri açtığında) alaycı, ciddiyetsiz ve bir üstte yazmış olduğunuz yoruma benzer yorumlar geliyor. Yanlış anlaşılma için affola. Ancak neden bu tarz ürünlere ihtiyacınız olduğunu da merak ettim doğrusu. Söylemek isterseniz memnuniyet duyarım, ancak lütfen bu siteden alışveriş yapmayın. İstediğiniz kadar ihtiyacınız olsun güvenilirliği bilinmeyen bir siteden alışveriş yapmak pek uygun değil.