Bu Skripti Otomatik yapilabilirmi ?

BatuGez

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu Skripti Otomatik Yapabilirmisiniz Otomatik derken mesela orda /madeneventiyap dior onu biz yazmadan
Otomatik mesela sabah saat 12 de baslasin o event yapilabilirmi ? yardim ederseniz sevinirim ve minetar kalirim
Şimdiden Teşekürler...

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Kod:
every 24 hours:
    command "/madeneventyap"
Bunu saat 12'de eklersen her 24 saat maden eventini yapıcaktır. Server kapandığında sorun çıkarabilir. Server'ı kapatırsan skripti 12'ye kadar disable et ve 12'de enable et. Bunu yaptığında manuel olarak maden eventini yazman gerek

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Kod:
every 1 minute:
    "%hour%.%minute%" is "12.00"
    execute console command "eventyap"
    broadcast "&6Event Başlıyor"

BatuGez

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gulesim geldi
Skripten anlamiorum atigim linkteki skript üzerinde kodlayip verirmisiniz şöle dusunuom ben
Sabah 12 de aksam 5 te gece 10 da otomatik madeneventi yapicak yada bunun plugini varmi
@Blueyescat @Bartu_ @TheMissingLink

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
@Bartu_ sana gerekli kodu verdi ve hala yapamam diyorsun, tek yapman gereken gözlerini açıp bakmak. Yapamayacak bir şey yok. WildSkript yüklemeyi de unutma :)

BatuGez

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@Blueyescat işte sorunda orda simdi bartu'nun dedigi gibi yapayim skripti ama calismasi icin wildskriptimi yuklucem ve bisey sorucam 12 hour yani sadece sabah 12 mi yoksa gece 12 dede mi yapior onuda solerseniz sevinirim :D

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0

Rocco_Can

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yapilabilir.Yapabilecegine inaniyorum.

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi