Her 1 dakikada bu komutu uygularsa nolacak sunucunun hali yoksa benmi yanlış anladım B)Yada:
every 1 minutes:
[tab]execute console command "/time day world"
Her 1 dakikada bu komutu uygularsa nolacak sunucunun hali yoksa benmi yanlış anladım B)Yada:
every 1 minutes:
[tab]execute console command "/time day world"
Başka türlü de olabilir. O zaman süreyi uzatabilirsin. Mutlaka başka yöntemleri vardır.Her 1 dakikada bu komutu uygularsa nolacak sunucunun hali yoksa benmi yanlış anladım B)
Senin bu yaptığın maden eventi için değilmiat 12:30:
[tab]loop all players:
[tab][tab]execute loop-player command "/warp event"
[tab][tab]execute console command "/broadcast Event başladı! Süreniz 30 saniye!"
[tab][tab]execute console command "/rg flag event build allow"
[tab][tab]wait 30 real seconds
[tab][tab]execute console command "/say Event bitmiştir! İyi oyunlar.."
[tab][tab]execute console command "/rg flag event build deny"
[tab][tab]wait 1 real seconds
[tab][tab]execute loop-player command "/spawn"
İşine yaradıysa beğen.
Benim Merak Ettiğim Şey Bu Script Nasıl Türkiye Saatini Algılayacak Sonuçta Kodlar İngilizce Doğal Olarak İngiltere Saatini Algılamazmı ?at 12:30:
[tab]loop all players:
[tab][tab]execute loop-player command "/warp event"
[tab][tab]execute console command "/broadcast Event başladı! Süreniz 30 saniye!"
[tab][tab]execute console command "/rg flag event build allow"
[tab][tab]wait 30 real seconds
[tab][tab]execute console command "/say Event bitmiştir! İyi oyunlar.."
[tab][tab]execute console command "/rg flag event build deny"
[tab][tab]wait 1 real seconds
[tab][tab]execute loop-player command "/spawn"
İşine yaradıysa beğen.
Bilgisayarın saatine göre.Benim Merak Ettiğim Şey Bu Script Nasıl Türkiye Saatini Anlayıyacak Sonuçta Kodlar İngilizce Doğal Olarak İngiltere Saatini Algılamazmı ?
Senin bu yaptığın maden eventi için değilmi
Iyi guldumBenim Merak Ettiğim Şey Bu Script Nasıl Türkiye Saatini Algılayacak Sonuçta Kodlar İngilizce Doğal Olarak İngiltere Saatini Algılamazmı ?
Yani Serverin Kurulu Olduğu Sunucunun Saatine Göre Diymi.Bilgisayarın saatine göre.
Mesaj mı kasıyorsun? Kaç kere söyleyeceğim?Yani Serverin Kurulu Olduğu Sunucunun Saatine Göre Diymi.
Scripten Anlamadığım İçin Bu Soruyu Sordum Gülüncek Bir Şey Yok Burda.[DOUBLEPOST=1410523019,1410522960][/DOUBLEPOST]Iyi guldum![]()
Hayır Mesaj Kasma Gibi Bir Amacım Yok Sadece Cevap Yazdığın An Ben bir şey Belirttim Onun İçin.Mesaj mı kasıyorsun? Kaç kere söyleyeceğim?
Tamam Tartışma Çıkmasın Konuyu Hortlatmayalım Yanlış Anlamışım.Bunun script bilip bilmemekle bi ilgisi yok saat ile kodun ne alakasi olabilir ? Windowsda ing kodla yazilmis ama senin saatin ingilis saatine goremi ?
Ne hortu? Konu dün açılmışTamam Tartışma Çıkmasın Konuyu Hortlatmayalım Yanlış Anlamışım.