BU SORUN KİMSEDE YOK! (ÖDÜL BÜYÜK.)

Çözülmesi mümkün mü?

• Kullanılan toplam oy
    10

Epıc

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuna RAM ver

Ekran Kartını Güncelle

Javayı tekrar kur

Olmazsa ;

Texture Pack Dene :)

Robertoaldeilla

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ekran Kartını iyisiyle değiş (Benim hususi fikrim bu :D)
Evet onu düşündüm ancak bunu yaparken bilgisayarına daha da zarar verebilirsin diyorlar :([DOUBLEPOST=1391939988,1391939928][/DOUBLEPOST]
Oyuna RAM ver

Ekran Kartını Güncelle

Javayı tekrar kur

Olmazsa ;

Texture Pack Dene :)
Evet teşekkürler yukarıda biri daha 4x4 veya 8x8 texture kullan dedi, baktım 4x4 aşırı pixelli, (yani mesela kazma falan 2-3 pixel :D) 8x8 denedim o biraz iyiydi ama hala o sorun var

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ekran kartını driverini güncelle
DirectX güncelle
OpenGL güncelle
Javayı güncelle
Force clean yap
Optifine kurmayı dene
Pcboost programını dene

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Son satıra kadar epic gidiyordun ama Pcboost tarzı programlar genellikle bilgisayara kafa yapıyor. Genel ifadeler arkadaşı yanlış yönlendirebilir. Genede lazımsa CCleaner ve Advanced System Care programlarını öneririm. ^_^ :sgül:.

Robertoaldeilla

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
MCpatcher deneyin.
O ne programı tam olarak :)[DOUBLEPOST=1391940211,1391940125][/DOUBLEPOST]
Son satıra kadar epic gidiyordun ama Pcboost tarzı programlar genellikle bilgisayara kafa yapıyor. Genel ifadeler arkadaşı yanlış yönlendirebilir. Genede lazımsa CCleaner ve Advanced System Care programlarını öneririm. ^_^ :sgül:.
Evet evet ben yaklaşık 1 aydır CCleaner kullanıyorum düzenli olarak ve mesela önceden küçücükte de birazcık yapıyordu şimdi küçücükte olmuyor tabi artık Uzak Mod'a faydası yok.[DOUBLEPOST=1391940253][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar bir de benim 32 bit yani Uzak için 64 bit gerekiyor ANCAK normal insanlarda sadece kasar bende ise böyle oluyor...

Epıc

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet onu düşündüm ancak bunu yaparken bilgisayarına daha da zarar verebilirsin diyorlar :([DOUBLEPOST=1391939988,1391939928][/DOUBLEPOST]
Evet teşekkürler yukarıda biri daha 4x4 veya 8x8 texture kullan dedi, baktım 4x4 aşırı pixelli, (yani mesela kazma falan 2-3 pixel :D) 8x8 denedim o biraz iyiydi ama hala o sorun var
Oyuna ram vermeyi denedinmi :/

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
ben kullanıyorum gayette güzel gidiyor program advanced sys careyi tam performansınuı görmek için crack bulmak lazım free veriyonunda pek bir şey yok :)

Rocker_Cyborg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum, hayatta imkansız diye bir şey yoktur.
Ekran kartını güncellemeyi dene. Bende de bu sorun çıkmıştı. O şekilde düzelttim.