68400, 1 gün ediyor, peki bir şey daha soracağım, şu an dediğinizden yola çıkarak, eğer sıfırlanırsa bu Skript'i de etkiliyor mu? Mesela 68400 saniye başladı, sunucu sıfırlanınca tekrar başa mı alıyor kaldığı yerden mi devam ediyor?Sunucu yavaşlamazda bu sıfırlanır zaten server 68400 saniye açık tutabileceğine eminmisin ?
Evet öncelikle çay alayım.68400, 1 gün ediyor, peki bir şey daha soracağım, şu an dediğinizden yola çıkarak, eğer sıfırlanırsa bu Skript'i de etkiliyor mu? Mesela 68400 saniye başladı, sunucu sıfırlanınca tekrar başa mı alıyor kaldığı yerden mi devam ediyor?
Türk minecraft sunucu sektörü genellikle 1 gün açık kalamıyor. Sebebi ise ya bot yediğinden ya crash yediğinden ya da otomatik reset dediğimiz sistem yüzünden.Sunucu 1 gün açık kalamayacak mı ?
Kişi öğrenmeyi deniyor. Beleşçilik yapmıyor öyle değil mi? Kime yardım etmen gerektiğini şaşırmışsın.1 gün 86400 saniye ediyor. Kat etmeniz gereken daha çok yol var, çok erken başlamışsınız. Her önüne gelen bilgisizce sunucu kiralayıp oyun kurulumu yaparsa vay halimize. İnternetten video izleyip yapmakla veya başkalarına yaptırmakla olmuyor.
Kendim VDS kullanıyorum. Sunucu 2 gün 12 saat uptime yaptıktan sonra reset atıyor. (Plugin hataları yüzünden) Yani 1 günden fazla uptime yapabiliyorum. Bu herkes için geçerli bir şey değil tabii ki.Türk minecraft sunucu sektörü genellikle 1 gün açık kalamıyor. Sebebi ise ya bot yediğinden ya crash yediğinden ya da otomatik reset dediğimiz sistem yüzünden.
Zaten bugün yemezsen yarın yersin bot veya crashı. Yada illaki bir gün kapanıp tekrar açılacak o sunucu.
İşte o zaman hata oluşur. Sen 1 yıllık sunucu kiraladın 1 yıl boyunca bir kere bile kapatmadan - reset atmadan açık tutabiliyorsan sunucuyu ne güzel. Muhtemelen yakarsın belleği.
Hiçbir şey değişmez. Peki resetinize 2 saat kala veya 5 saat kala birisi gelse deneme vip alsa ne olacak?Kendim VDS kullanıyorum. Sunucu 2 gün 12 saat uptime yaptıktan sonra reset atıyor. (Plugin hataları yüzünden) Yani 1 günden fazla uptime yapabiliyorum. Bu herkes için geçerli bir şey değil tabii ki.
Tam olarak mantığı öyle zaten başka türlü olunca saçma oluyor tarihi kaydedip üstüne zamanı koyması en güzel yöntem. Skript ilede yapılabilir dediğin gibi.Çoğunuz VIP ZERO yü biliyorsunuz süreli VIP Plugini çoğu kişi bunun Wait tarzı bir mantıkla çalıştığını sanıyordu Skript ile Her gün 1 eksiltip 30 0 A indiğinde Vip aldırıyor gibi şeyler yapıldı fakat hepsinin mantığı yakmıştı aslında ilk başlarda bende böyle bir şey sandım fakat sonradan kafama dank etti şu şekilde çalışıyordu alındığı tarihi kaydediyor VE ona yazdığı gün kadar ekleyip her Plugin loadı gibi birşeyde günü kontrol edip Configde öyle bir bitiş günü varsa Manuadd defaault yapıyordu kişiyi bildiğim kadarıyla Skript adlı Pluginin özelliklerinde tarih saat alma vs. Var sende bu tarz bir şey deneyebilirsin istersen hem daha rahat olur Lag vs. De yaratmaz