Bu Tür Çalışmalar Nasıl Yapılıyor ?

JoMC2142

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

2.Meşhur GTA SA'nın Mapı

Evet Beyler,
benim merak ettiklerim bu tür mapları nasıl yapıyorlar ? program kullanıyorlar mı ? hangi programları kullanıyorlar ? nasıl yapıldığına dair videolar var mı ? birde şu sınır lar yani camlarla kaplı yerler nasıl yapılıyor bir hunger games mapı yapmayı düşünmekteyim.Lütfen dalga geçmeyin yeniyim ve bilmiyorum.Öğrenmekte istiyorum

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Cam sınırı World edit'de sphere(nasıl yazılıyodu bu) komutunu kullanarak yapabilirsin.
Ama o katedral başka bi programla yapılmış gibi (blender 3dsmax) skybox var çünkü, normalde öyle bi özellik yok mc'da modsa bilemiyecem.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bunları yapanlar bir kişi - iki kişi değil 5-6-7 kişilik (belki 10) yetenekli kişiler diye tahmin ediyorum.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
O değilde ben hala o katedral'i anlamadım shader'larda skybox gibi bi özellik varmı ?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bunları Hem Çok İyi Builderler Yapabilir Ve En Az 15 Kişi Yapabilir Daha Altı Yaparsa En Az 4 Ay 15 Kişiyse 1,2 Ay Sürer.
Sen Bunları İmkan Yok Yapamassın Tek Başına.Ben Piksel Art Yapıyrum Ama Böyle bir şey Bende Yapamam Dediğim Gibi Benim Yeteneğim Piksel Art:https://forum.gamer.com.tr/konu/piksel-artlarım.169920/
Pixel Artta yetenek söz konusu değildir, bana bir fotoğraf ver pixellerine bakıp onları blocklara benzeterek tek tek yaparım.

Vacthy

- Mr.Koala
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Böyle yapıtlar 10-20 kişilik ünlü builder ekipleriyle yapiliyor.