Bu Ülkede Adalet Sadece Sarayların İsmi .

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle üslubuna dikkat et bu bir. Evet, Rihanna bir eli yağda, öbür eli balda, yediği önünde, yemediği ardında süper zengin bir sosyete kadını, nereden anlamasını bekliyorsun o şehit eşi kadını. Destek dediğin öyle Twitter kapağına SOMA yazarak olacak iş değil. Öyle olsa, ben evin camını SOMA yazısıyla kaplatır, "bakın ben destek oluyorum, gördünüz mü, ben büyyüüük bir destekçiyim" derdim. Bu da iki.

Film oyuncusu Russell Crowe, Twitter hesabında şunu yazıyor; "Türkiye'den gelen trajik haberi şimdi duydum. İlgili aileler için çok üzgünüm" Duyarlılık dediğin böyle olmaz, tonla para kaldırıyorlar üç-beş bin bir şey bağışta bulunsunlar da, adam gibi bir işe yarasınlar.
1- Sen üslubuna Dikkat Et.
2- Rihanna Ne Yapsın Yardımda Bulundu ? Russell Crowe ne yapıyorsa yapsın fakat sen yardım ettinmi ? üzülmekden başka dua etmekden başka ne yapdık ? Adam kazandığı parayı vermek zorunda değil verse ne ala ama vermesse kimse ona kızamaz.

FarukYazici

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
1- Sen üslubuna Dikkat Et.
2- Rihanna Ne Yapsın Yardımda Bulundu ? Russell Crowe ne yapıyorsa yapsın fakat sen yardım ettinmi ? üzülmekden başka dua etmekden başka ne yapdık ? Adam kazandığı parayı vermek zorunda değil verse ne ala ama vermesse kimse ona kızamaz.
Söyle bakalım nerede üslup bozukluğu yaptım ? Sen bana delirmişsin diyorsun, ben sana ne diyorum, söyle de herkes görsün.
Ben, evet yardım yaptım. AKUT'un başlattığı kampanyaya ufak da olsa gücümün yettiği kadar yardımda bulundum, oturup Kur'an'ımı da okudum. O sosyete efendilerine, parasını vermedikleri için kızmıyorum, kimse kızmıyor da. Kızdığım şey; onların boş boş göz boyaması, destek veriyor görüntüsü yapmasıdır.

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Söyle bakalım nerede üslup bozukluğu yaptım ? Sen bana delirmişsin diyorsun, ben sana ne diyorum, söyle de herkes görsün.
Ben, evet yardım yaptım. AKUT'un başlattığı kampanyaya ufak da olsa gücümün yettiği kadar yardımda bulundum, oturup Kur'an'ımı da okudum. O sosyete efendilerine, parasını vermedikleri için kızmıyorum, kimse kızmıyor da. Kızdığım şey; onların boş boş göz boyaması, destek veriyor görüntüsü yapmasıdır.
Üslup bozukluğun eleştirel (Fazla Eleştirel) vede yargılar biçimde bunlar kanıt olarak yeter daha bir sürü var.Akuta destek vermişsin kurtarma çalışmaları için tamam helal olsun Allah Daha çok versin. Ama onlar ne yapabilir evet haklısın belki göz boyamaya çalışıyorlar belki yardım edip karşılık bekliyorlar ama onlar yapıyor göz boyuyor fakat biz onuda yapamıyoruz anladınmı derdimi sana bir şey demiyorum lütfen daha fazla mesaj yazıp kavga çıkartma sınırsız uzaklaştırılırız.

FarukYazici

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Üslup bozukluğun eleştirel (Fazla Eleştirel) vede yargılar biçimde bunlar kanıt olarak yeter daha bir sürü var.Akuta destek vermişsin kurtarma çalışmaları için tamam helal olsun Allah Daha çok versin. Ama onlar ne yapabilir evet haklısın belki göz boyamaya çalışıyorlar belki yardım edip karşılık bekliyorlar ama onlar yapıyor göz boyuyor fakat biz onuda yapamıyoruz anladınmı derdimi sana bir şey demiyorum lütfen daha fazla mesaj yazıp kavga çıkartma sınırsız uzaklaştırılırız.
Peki, tamam daha fazla uzatmıyorum. @Hsbas BENİ FORUMDAN SINIRSIZ OLARAK UZAKLAŞTIRMANIZI TALEP EDİYORUM !

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar belki bana kızacaksınız fakat ben bunu söylemek zorundayım. Lütfen siyasete kaçmayalım. Siz siyaset yaptığınızda biz uyarı puanı vermek zorunda kalıyoruz bunun sonrasında da birçok kişi bana niçin uyarı puanı verdin diye kızıyor. Fakat bunu yapmak zorundayım sizi rahat bırakırsam ortalık iyice tartışma alanına dönecek forumun tartışma alanına dönmesini istemeyiz bu yüzden siyasete girmeden tepkimizi gösterelim.
Aslında siyaset serbest olmalı hakarete falan kaçılmadığı sürece.. Burası bir forum ve konu dışı insanlar tartışabilmeli düşüncelerini aktarabilmeli bence siyaset yapmaları lazım ama iş hakarete dönüşürse ne bileyim kötü birşeyler olursa o zaman puan verilmeli.. Forumda tartışmak en doğal şey bence..

ThreeDc

Taş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Aslında siyaset serbest olmalı hakarete falan kaçılmadığı sürece.. Burası bir forum ve konu dışı insanlar tartışabilmeli düşüncelerini aktarabilmeli bence siyaset yapmaları lazım ama iş hakarete dönüşürse ne bileyim kötü birşeyler olursa o zaman puan verilmeli.. Forumda tartışmak en doğal şey bence..
Zaten her gördüğümüzü ellemiyoruz, fakat provoke edici ve huzursuzluk yaratacak mesajlar gördüğümüzde puan veriyoruz.

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rihanna yüzünden kavga ettiniz tebrikler...Arka planını soma yapsa ne yazar...Orada öldü mü ki..

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama yanlışlarını belirtirsek ''İsrail Dölü'' oluruz sakın ses çıkarmayın ha !

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen Konuyu Hortlatmayın Acımıza Tuz Basmayın. Tekrar Tekrar Hatırlatmayın !