EnchantedAA
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Dediğim gibi bu videoları izleyince
daha olgun olacaksınız.
Yardımseverlik
Ön Yargı
daha olgun olacaksınız.
Yardımseverlik
Son düzenleme:
Yanlış videoyu koymuşum =D2. Video gereğinden fazla saçma. 1. yi ise izlemedim bir ara bakarım. Ama 2. video cidden saçma.
Şimdi neden gelmek istemediğimi anlamışsındır.2. Video gereğinden fazla saçma. 1. yi ise izlemedim bir ara bakarım. Ama 2. video cidden saçma.
Aslında bu kimsenin suçu değil. Kendini bir şeyler üreten olarak değil de yardımcı olarak tanıtmalısın kendi görüşümce. 1 yıl önce bende işe yaramıştı...Şimdi neden gelmek istemediğimi anlamışsındır.
3. Dünya savaşı kapıdaysa bilgisayara girmeBaşlığı görünce daha etkileyici bi şey paylaşıcaksın sandım.
3. dünya savaşı kapıda sen çinlilerin gibimsonik entel videoların bizi etkileyeciğini düşünüyorsun
3. Dünya savaşı kapıdaysa bilgisayara girme
Böyle şakalar hoşuma gitmiyor çok alakasızlar =(ciddiyemi aldın yoksa
Yakında ülkemizden çıkın derler Suriyeliler ;-; .bir insan eğer kötüyse zorla iyi yapamazsın veya yardımsever içinden gelmesi gerek
şunun gibi videolar izlersen bazı şeylerin farkına cidden varırsın
kendi ülkemizde 2. sınıf insan muamelesi görüyoruz ama bu cidden islama göre hak yemektir biri 2-3 yılını üniversiteye hazırlanmak için feda etsin dışarıdan gelen ise elini kolunu sallaya sallaya üniversiteye girsinYakında ülkemizden çıkın derler Suriyeliler ;-; .
Olsun onlar müslüman kardeşlerimiz(!) Yardım etmeğ boynumuzuğn porcudurğğ.kendi ülkemizde 2. sınıf insan muamelesi görüyoruz ama bu cidden islama göre hak yemektir biri 2-3 yılını üniversiteye hazırlanmak için feda etsin dışarıdan gelen ise elini kolunu sallaya sallaya üniversiteye girsin
keşke onlarda geçmişte aynı şeyi düşünebilselerdi :/Olsun onlar müslüman kardeşlerimiz(!) Yardım etmeğ boynumuzuğn porcudurğğ.