Bu yaz yada max 3 yaz önce denizde yaşadığınız anılar

FreshLemon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İlk anı :
Bir gün 4 kişi Zonguldakda bir plaja gitmiştik dubaya kadar açıldık dubadan bir kaç kez atladıktan sonra arkadaşlarımı trollemek geldi içimden ve atladım tekrar
dubanın altına geçip zincire tutundum 1 dakika boyunca bunlar şüphelendi ve biraz 2dk oldu zorlandım onlara çaktırmadan dubanın arka tarafından çıkıp kayalarn oradan çaktırmadan bunları saat 17:30 bunlar en sonunda plaja döndü birden önlerine çıktım çıkmaz olaydım sağlam dayak yedim

İkinci anı :
Bu anıyı beni tanıyan bilir özetliyecem bunu bir gün yüzerken akıntıya kapıldım ve baya açıldım kıyı filan hiçbir şey gözükmüyor rus dolu bir yat filan gelmişdi öle kurtuldum şoku atlatmam baya sürdü birde bunlar bana bakarak kendi aralarında konuşuyordu küfür eder gibi

Üçüncü an : dubaya gidecektim giderken ayağıma kramp girdi bunun için hep yanımda bacağıma kramp girer diye bıçak taşırdım (kramp'ın geçmesi için kanatman lazım kramp giren yeri ) (bıçaklanmak nasıl bir his konusuna gönderme @Kovalski ) Şimdi tuzlu suda vücut uyuşur ya bıçağı soktum bacağa ama sokmadım sandım hatta bıçağı düşürdüm sandım ama kramp geçti dalga geldi kayalara kadar sürükledi bir kaç tane adam bana doğru geliyor ben de diyorum ne oluyor lan baktım bacağımda garip bi his bıçağı çıkardım ozaman acımaya başladı​

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Herkes yüksek yerden denize şekil şukullu atlıyor kimisi balıklama kimisi kanarya kimisi takla ile bir tane abi vardı dedi ki;
"Çekilin çekilin" bizde çekildik abi balıklama atlayacakken ellerini koymayı unuttu kafalama girdi çakılDI denizden bir çıktı kafası kanıyor.
Orada içimden güldüm döver diye korktum. :D

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sudan korkuyorum. O yüzden hiç denize giremedim.

Ama tatilde dağa çıktım ! Hemde dört gün boyunca !
Günde onbeş-yirmi saat hemde. Neredeyse dört koca gün dağda yaşadım.
Atımı aradım. Kaçtı yada çalındı. Ben atı koruyamadığım için aşırı azar işittim :(

*aslında çok macera yaşadım o dört günde. Ama anlatmayayım şimdi...

FreshLemon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sudan korkuyorum. O yüzden hiç denize giremedim.

Ama tatilde dağa çıktım ! Hemde dört gün boyunca !
Günde onbeş-yirmi saat hemde. Neredeyse dört koca gün dağda yaşadım.
Atımı aradım. Kaçtı yada çalındı. Ben atı koruyamadığım için aşırı azar işittim :(

*aslında çok macera yaşadım o dört günde. Ama anlatmayayım şimdi...
Senin hiçbir zaman sudan korktuğunu düşünmedim şaşırdım açıkcası :( ehuehueuheuh atın belki sevdiği bir dişi at vardı belki onun arkasını gördü ve kendini tatmin etmek istedi :(

Bu arada galiba ben bu sene zonguldakda bydemir06 yı gördüm adamın sesi tipi konuşma tarzı saç şekli rengi sakal şekli rengi filan her şeyi aynıydı @CollapseBL ile dün skype da bunu konuşuyorduk da o mu değil mi bilmiyorum o geldi aklıma

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin hiçbir zaman sudan korktuğunu düşünmedim şaşırdım açıkcası :( ehuehueuheuh atın belki sevdiği bir dişi at vardı belki onun arkasını gördü ve kendini tatmin etmek istedi :(

Bu arada galiba ben bu sene zonguldakda bydemir06 yı gördüm adamın sesi tipi konuşma tarzı saç şekli rengi sakal şekli rengi filan her şeyi aynıydı @CollapseBL ile dün skype da bunu konuşuyorduk da o mu değil mi bilmiyorum o geldi aklıma
Aslında sudan korkmuyorum. Sadece yüzmeyi bilmediğim için girmekten korkuyorum.

FreshLemon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
biz sana paraşütle atlıyoruz demedik ki :D denizde yaşadığımız olayları anlatıyoruz da denizdede ayağın yerden kesiliyor

Kendini derin bir havuza at bir kaç dakika sonra adapte olursun sadece sakin ol sakin ol olmazsan hadi bb
Yüzmeyi bilmiyorum ondan sadece karnıma gelecek şekilde giriyom.Yürüyom bildiğin asdfghy