Bu zamana kadar yaptığım Pixel Art'lar

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Bu Pixel Art işine agunHead Pixel Art'tan dadandım. Bende LeHamam, Orkun Monifonik derken istek üzerine pixel art yapmaya ve Youtube kanalıma koymaya başladım. O yaptıklarımı şimdi de burda paylaşıyorum. Tabi yarın yenisi gelcek. Bu bugüne göre... Kanalımda hepsini bulabilirsiniz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ama burada da teker teker paylaşayım da kanal reklamı gibi olmasın...
LeHamam:
Marhan Öztürk adlı Youtube kullanıcısı:
Canawll adlı Youtube kullanıcısı:
Oyun Keyfi adlı Youtube kullanıcısı:
ARC kanalından TestaMen adlı kullanıcı:
Orkun "Monifonik" Işıtmak:
Pixel art isterseniz...

R

Reloven

Ziyaretçi
Daha Fazla Hızlandırsaydın Keşke Yavaş Olmus Ve Acıkcası Sıkıyor...

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha Fazla Hızlandırsaydın Keşke Yavaş Olmus Ve Acıkcası Sıkıyor...

Bunu söyleyen ilk kişi sensin :D Ve daha da hızlandırınca kasma ve duraklama yapıyor. Normalde %400 yapmayı düşünüyordum ilk başta yani ilk pixel artta ama durakladı...

R

Reloven

Ziyaretçi
Nerde Durakladı Eğer Vegas Pro Kullanıyorsan Ve Hızlandırıp Vegasın Sağ Üst Ekranında İzliyorsan Orada Kasar Ama Renderleyince Herhangi Bir Kasma Söz Konusu Degil.

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nerde Durakladı Eğer Vegas Pro Kullanıyorsan Ve Hızlandırıp Vegasın Sağ Üst Ekranında İzliyorsan Orada Kasar Ama Renderleyince Herhangi Bir Kasma Söz Konusu Degil.
Şu anda Vegas değil Camtasia kullanıyorum. Zaten kasma olmasa bile öylesi çok hızlı olurdu. İnsanlar bir şey anlamazdı. 3-4 dakikalık videolardan insanlar sıkılabilir fakat müziklerle onları eğrendirebilirsin. Ben doğru müzikleri seçerek sıkıntıyı alıyorum ama demekki müzikler sana hitap etmemiş. Zevkler ve renkler tartışılmazmış...

R

Reloven

Ziyaretçi
Evet Öyledir Renkler Ve Zevkler Tartısılmaz :) Ama Yinede Pixel Art Daha Hızlı Olur Benim Bildigim Haksıymıyım :)

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Öyledir Renkler Ve Zevkler Tartısılmaz :) Ama Yinede Pixel Art Daha Hızlı Olur Benim Bildigim Haksıymıyım :)
Beence haksızsın... Daha hızlısı olsa insnalar bir şey anlamaz izlediğinden önceden de dediğim gibi... Direk yapılmış halini koyayım daha iyi o zaman...

R

Reloven

Ziyaretçi
İyi Senin Dedigin Olsun :) Beğenenler İzlesin Ne Diyeyim.