H4CK3RW0LF | Alicãn
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
************************************ BÖLÜM 3 ***********************************
At arabasıyla kaleye gelmiştik. Askerler etrafımızı kapladı ve ;
Efendim bu yanınızdaki de kim!
Aisley : Bu Benim Dostum , ona çok iyi bakın lütfen!
Askerler hep bir ağızdan : Emredersiniz efendim.
Prenses olduğunu anlamıştım. Kesinlikle...
Aisley bana döndü ve ;
-Ne yapalım dersin ?
-Burayı gezdirecektin sanırım?
-Hmm. Evet peki nereyi gezmek istersin ?
-Sen en çok neyi seversin ?
-Ben mi ? Imm. bir düşüneyim ...
Müzeyi !
Beraber beş dakikada sonra müzeye geliriz. Bana öldürülmüş en tehlikeli haydutları göstermeye başladı ;
Aisley - Sonya : Tam bir kara büyücüdür. Elinde beş bine yakın kişi olmuş , bir sürü insan da hala kayıptır.
Tüylerim diken diken olur...
- Lycan : Sonya'nın oğludur. Sonya bir insan sevgilisiyle yaptıkları bu çocuğun gözleri kırmızı , kükremesi ise on kilometreden duyulur.
Ben - Kükrer mi dedin az önce ?
Aisley - Evet , çünkü o bir kurttu!
Ben - Devam et... ( :ürperme: )
Aisley - Geldik sonuncusuna : Brine : Halkın diliyle ismi HeroBrine'dir. HeroBrine yıllar önce bu adaya gelen iki ikiz kardeşten biridir , diğeri ise Steve'dir. Steve iyi kalpli yardım sever cömert bir insandır. Ama kardeşi Brine öyle değildir ; kimse Brine'yi sevmeşmiş ve Steve'yi çok kıskanırmış.Bir gün Steve eve dönerken kin ve kıskançlık duyguları ağır basmış ve eline altığı baltayı Steve'nin kafasına geçirmiş. Gökyüzünden gelen bir şimşek Steve'nin son nefesini vermesiyle Brine'ye çarpmış. Ve o günden bu güne Brine'nin gözleri beyazmış uçabilir ışınlanabilirmiş.
Ben - Ama Brine ölü değil mi ?
Aisley - Evet iki yıl önce öldü kehanete göre onu bir tek Steve'nin kanından gelen canlandırabilirmiş ve Brine'nin uşağı Lion Steve'nin soyundan gelen birini bulduğunda Brine'yi
canlandırmak istiyor.
Ben - Lion nerede peki?
Aisley - Brine öldüğünden beri kayıp onu bulamıyoruz...
Hava kararmış Isaac iyice yorulmuştu. Sıcak yatağına giren Isaac rahatlıktan bir daha kalkamaz ve uyur.Isaac , Steve onu amcası olduğunu bilmeden bu yabancı maceraya devam eder...
1-2. BÖLÜM :
https://forum.gamer.com.tr/threads/buda-neydi-bölüm-1-hafta-İçi-her-gün-saat-20-00da.116800/ [DOUBLEPOST=1380308042,1373994032][/DOUBLEPOST]Çok İstendi Yazmıştım Ama Okumamıştınız Buyrun Okuyun.
At arabasıyla kaleye gelmiştik. Askerler etrafımızı kapladı ve ;
Efendim bu yanınızdaki de kim!
Aisley : Bu Benim Dostum , ona çok iyi bakın lütfen!
Askerler hep bir ağızdan : Emredersiniz efendim.
Prenses olduğunu anlamıştım. Kesinlikle...
Aisley bana döndü ve ;
-Ne yapalım dersin ?
-Burayı gezdirecektin sanırım?
-Hmm. Evet peki nereyi gezmek istersin ?
-Sen en çok neyi seversin ?
-Ben mi ? Imm. bir düşüneyim ...
Müzeyi !
Beraber beş dakikada sonra müzeye geliriz. Bana öldürülmüş en tehlikeli haydutları göstermeye başladı ;
Aisley - Sonya : Tam bir kara büyücüdür. Elinde beş bine yakın kişi olmuş , bir sürü insan da hala kayıptır.
Tüylerim diken diken olur...
- Lycan : Sonya'nın oğludur. Sonya bir insan sevgilisiyle yaptıkları bu çocuğun gözleri kırmızı , kükremesi ise on kilometreden duyulur.
Ben - Kükrer mi dedin az önce ?
Aisley - Evet , çünkü o bir kurttu!
Ben - Devam et... ( :ürperme: )
Aisley - Geldik sonuncusuna : Brine : Halkın diliyle ismi HeroBrine'dir. HeroBrine yıllar önce bu adaya gelen iki ikiz kardeşten biridir , diğeri ise Steve'dir. Steve iyi kalpli yardım sever cömert bir insandır. Ama kardeşi Brine öyle değildir ; kimse Brine'yi sevmeşmiş ve Steve'yi çok kıskanırmış.Bir gün Steve eve dönerken kin ve kıskançlık duyguları ağır basmış ve eline altığı baltayı Steve'nin kafasına geçirmiş. Gökyüzünden gelen bir şimşek Steve'nin son nefesini vermesiyle Brine'ye çarpmış. Ve o günden bu güne Brine'nin gözleri beyazmış uçabilir ışınlanabilirmiş.
Ben - Ama Brine ölü değil mi ?
Aisley - Evet iki yıl önce öldü kehanete göre onu bir tek Steve'nin kanından gelen canlandırabilirmiş ve Brine'nin uşağı Lion Steve'nin soyundan gelen birini bulduğunda Brine'yi
canlandırmak istiyor.
Ben - Lion nerede peki?
Aisley - Brine öldüğünden beri kayıp onu bulamıyoruz...
Hava kararmış Isaac iyice yorulmuştu. Sıcak yatağına giren Isaac rahatlıktan bir daha kalkamaz ve uyur.Isaac , Steve onu amcası olduğunu bilmeden bu yabancı maceraya devam eder...
1-2. BÖLÜM :
https://forum.gamer.com.tr/threads/buda-neydi-bölüm-1-hafta-İçi-her-gün-saat-20-00da.116800/ [DOUBLEPOST=1380308042,1373994032][/DOUBLEPOST]Çok İstendi Yazmıştım Ama Okumamıştınız Buyrun Okuyun.