H4CK3RW0LF | Alicãn
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
****************************************** BÖLÜM 4 ******************************************
Isaac günün erken saatlerinde uyanmış , kütüphaneye gitmişti. Orada Herobrine ile ilgili ne varsa okumak istiyordu. Derken kütüphanenin yaşlı sahibi Bay Morrison geldi ;
-Ne arıyorsun bakalım genç adam ?
-Şey. Brine ile ilgili kitapları nereden bulabilirim?
-Hm. demek Brine'yi soruyorsun ?
-Evet. der kendinden emin bir şekilde. Yaşlı adam ;
-Dur dur hemen sinirlenme , şurada.
-Peki Bay Morrison , teşekkür ederim.
İstediği kitapları okuyan Isaac şok içindedir , ve merakla okumaya devam eder.
derken içeriye birisi gelir ve Isaac konsantrasyonunu kaybeder kapıya bakar. Gelen Aisley'dir.
Aisley - O , kimler varmış burada merhaba Isaac. (Kütüphaneni sahibi selam verir prensese.)
Ben - Merhaba Aisley , biraz kitap okuyayım dedim. Canım sıkıldı.
-Peki sana bir soru soracağım.
-Evet dinliyorum.
-Kılıç kullanmayı biliyor musun ?
- Hayır ...
-Öğrenmek ister misin ?
-Büyük bir zevkle !
Ama kimden ?
Aisley - (Gülümseyerek) Benden.
Isaac biraz güler ve ;
-Sen mi ?
-(Sert bir tavırla) Ne Oldu Beğenmedin mi !?
-Şey biraz komik geldi de. (sırıtır , işin b*kunu çıkarır)
-Gelde sana göstereyim gülmeyi...
Çalışma yerinde Aisley , Isaac'a bir kılıç atar , eline sopa alır ve ;
-Gel... der.
Isaac ök*z gibi saldırı yapar ama Aisley çubukla boğazını kıstırır.Birden atağa kalkan Isaac , Aisley'le dudak dudağa gelir...
İki saniye duraklamadan sonra ikisi de utanarak sırlarını dönerler.
Isaac - Şey , özür dilerim prenses... (utangaç bir biçimde)
Odadan koşarak ayrılır.Artık Aisley de ona bağlanıyordu.İçlerindeki elektriklenmeden dolayı Herobrine'nin uşağı Steve'nin kuzeninden yani Isaac'den gelen elektriklenmeyi hisseder ve harekete geçer.
Isaac o günün yorgun bir biçimde atlatmaya çalışır çünkü bir türlü uyuyamaz çünkü Brine tarafından Uşağına verilen rüyaları kontrol etme yeteneği Isaac'i delirtir...Sonunda bitkin düşen Isaac uykuya dalar ama bu o kadar kolay olmayacaktır...
Arkadaşlar yorum gelmediği sürece seriyi kapatmayı planlıyorum lütfen yorum yazar mısınız? Her okuyan kişi iki kelime yazarsa mutlu olurum...[DOUBLEPOST=1380308284,1374079742][/DOUBLEPOST]Israr Gelmişti Yazmıştım Ama Okuyan Olmamıştı Buyurun Buda 4. Bölüm.
Isaac günün erken saatlerinde uyanmış , kütüphaneye gitmişti. Orada Herobrine ile ilgili ne varsa okumak istiyordu. Derken kütüphanenin yaşlı sahibi Bay Morrison geldi ;
-Ne arıyorsun bakalım genç adam ?
-Şey. Brine ile ilgili kitapları nereden bulabilirim?
-Hm. demek Brine'yi soruyorsun ?
-Evet. der kendinden emin bir şekilde. Yaşlı adam ;
-Dur dur hemen sinirlenme , şurada.
-Peki Bay Morrison , teşekkür ederim.
İstediği kitapları okuyan Isaac şok içindedir , ve merakla okumaya devam eder.
derken içeriye birisi gelir ve Isaac konsantrasyonunu kaybeder kapıya bakar. Gelen Aisley'dir.
Aisley - O , kimler varmış burada merhaba Isaac. (Kütüphaneni sahibi selam verir prensese.)
Ben - Merhaba Aisley , biraz kitap okuyayım dedim. Canım sıkıldı.
-Peki sana bir soru soracağım.
-Evet dinliyorum.
-Kılıç kullanmayı biliyor musun ?
- Hayır ...
-Öğrenmek ister misin ?
-Büyük bir zevkle !
Ama kimden ?
Aisley - (Gülümseyerek) Benden.
Isaac biraz güler ve ;
-Sen mi ?
-(Sert bir tavırla) Ne Oldu Beğenmedin mi !?
-Şey biraz komik geldi de. (sırıtır , işin b*kunu çıkarır)
-Gelde sana göstereyim gülmeyi...
Çalışma yerinde Aisley , Isaac'a bir kılıç atar , eline sopa alır ve ;
-Gel... der.
Isaac ök*z gibi saldırı yapar ama Aisley çubukla boğazını kıstırır.Birden atağa kalkan Isaac , Aisley'le dudak dudağa gelir...
İki saniye duraklamadan sonra ikisi de utanarak sırlarını dönerler.
Isaac - Şey , özür dilerim prenses... (utangaç bir biçimde)
Odadan koşarak ayrılır.Artık Aisley de ona bağlanıyordu.İçlerindeki elektriklenmeden dolayı Herobrine'nin uşağı Steve'nin kuzeninden yani Isaac'den gelen elektriklenmeyi hisseder ve harekete geçer.
Isaac o günün yorgun bir biçimde atlatmaya çalışır çünkü bir türlü uyuyamaz çünkü Brine tarafından Uşağına verilen rüyaları kontrol etme yeteneği Isaac'i delirtir...Sonunda bitkin düşen Isaac uykuya dalar ama bu o kadar kolay olmayacaktır...
Arkadaşlar yorum gelmediği sürece seriyi kapatmayı planlıyorum lütfen yorum yazar mısınız? Her okuyan kişi iki kelime yazarsa mutlu olurum...[DOUBLEPOST=1380308284,1374079742][/DOUBLEPOST]Israr Gelmişti Yazmıştım Ama Okuyan Olmamıştı Buyurun Buda 4. Bölüm.