Akuena07
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
@Tario76 @Chypie06 @owen_1 @Crise iste beyler kısaca söyleyeyim yarı yarıya medyivil ve modern yapılar yapıyoruz ama şu ana kadar bu forumda hiç denenmemiş bir şey yapmak istiyorum en azından fikrimi paylaşayım medyivil ortaçağ modern yakın çağa göre yapılıyor fakat hiç yeni çağı denedikmi mesela belki birkaç modla da olabilir hiroşima yapıp rival rebelsle atom bombasi falan da atabiliriz ne bilim yeni çağda saklı birçok şey olduğunu günden güne daha fazla farkettim nazi gemileri japon uçakları amerika bombaları yada mesela bir DÜNYA HARİTASI İNDİRİP GRUP OLUP (yada I.) II. BUİLDER SAVAŞINI YAPABİLİRİZ. düşünebiliyormusunuz 3 erli grup olsak 15 tatilde yapsak oylama ile seçsek en kötü yere atom bombası atsak yarışsak gemi ucak falan HEİLLL TARYOOO falan diye çoşsak ne biliyim nikola tesla falan lazer atan warderclyffe daha ne diyim mesela sr-71 yaparız abi düşündükçe aklına daha çok geliyo
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
mesela bunun gibi de olabilir mantar bulutunu rival rebelsten alırız diye düşünüyorum ama kendimiz de yapabiliriz düşündükçe aklıma geliyor siz ne diyorsunuz