Bütün Minecraft Türk forumunun dikkatine

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu günden itibaren şarkı çeviri işini bıraktım.
Neden derseniz ?

Önceden konularımı Minecraft Genel bölümüne açıyordum ve her zaman en baştaydılar ve bir günde 200 görüntülenme aliyordum.Ama 2 hafta banlandım ve ban sebebim ise Türkçe Minecraft Şarkılarını,Minecraft Genel bölümüne koymamdı ve konularım Minecraft TV bölümüne koyulmuştu.Problem olmaz dedim ve 2 çeviri daha paylaştım.Sonrasında farkettimki o bölüme o kadar gereksiz konular açıyorlar ki benim konularım 3.sayfaya gidiyor.
Kanalımı beğenirmisiniz diye 3 satırlık yazı yüzünden benim 2-4 saat arası yaptığım altyazı çalışmalarım 3.sayfada olmak üzere mi ?
onlarin en fazla 1 saat uğraştığı konular yüzünden benim 2-4 saatlik konularım,emek verdiğim konularım 3.sayfaya gitmek zorunda mı ?
Değiller.
Ve bu sebepten dolayı admin @craft_man 'e özel mesaj attım.
Ve herzamanki gibi bay Kruger reddeddti.
Kusruma bakamyın ama avanak insanların konuları yüzünden benim emeğim yok olmak zorunda değil.
Çevir işini bırakıyorum.Şarkılarınızı ingilizce dinleyin.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

@Tario76 , @Zangow , @dberkay , @aHmaD_bİnVelid , @spideryasin , @Galatasaray|EnesCglr , @Cralios , @ißoy16 , @Crise , @Captain_Atalay , @craft_man , @AtomTR , @Minerkingxx6. , @caglaris , @Cralios , @[PFX]ProFeniX , @junior_jo , @hoty_ , @ACT v2.0 (kinasli) , @BurnerTroll v.2 , @iKaan , @Alicho , @enesarda

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hmm tabii ki de reklam yapıp kişi caydırma gibi bir niyetim yok burada.
Ayrı bir bölüm açsalar mesela atıyorum sadece kıdemli üyeler konu açabilse diycem sen kıdemli değilsin :(
Ya da kıdemli üyelerin konuları üste çıksa

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı durum bana da oluyordu. Build yarışması düzenlemiştim ve videosunu çekmiştim. Minecraft TV bölümüne attım ve toplam 5 kişi katıldı. Orada çok fazla gereksiz konu var ve o bölüme giren kişi sayısı da çok az.
Kusruma bakmayın çoğu şarkının lyrics'i yok ve ben dinleyerek bir not defterine yaziyorum kelimeleri ondan sonra çeviri yapiyorum.
O kadar emeğimin boşa gitmesi beni sinir ediyor.

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim istediğim şarkıları çeviriyorum diyip çevirmeyip,sonra diyenlerinkini çevirdin diye senin bütün açığını bulduğumda rapor ettim.

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
2-3 tane bahsettiğin şekilde konu var diye tüm Minecraft TV bölümünün gereksiz konulardan oluştuğunu, bir tek kendi konularının gerekli olduğunu iddia edemezsin.

Forum özgür bir paylaşım alanıdır ve belli kurallar çerçevesinde herkes paylaşımlarını yapabilir, kimsenin paylaşımı ön planda dursun diye yeni kategori açma veya açılan konuları silme v.b bir yaptırım uygulanamaz.

Öncelikle bunu bi öğrenin, daha sonra bu şekilde konu açmadan önce 2 kere düşünün. Bu forumun belli kuralları var, kimseye özel muamele uygulayamayız.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aynı durum bana da oluyordu. Build yarışması düzenlemiştim ve videosunu çekmiştim. Minecraft TV bölümüne attım ve toplam 5 kişi katıldı. Orada çok fazla gereksiz konu var ve o bölüme giren kişi sayısı da çok az.
Bir aralar Minecraft TV bölümüne bir konu açardım 1 hafta ellemesen o konu ilk sayfada dururdu.
Çocukların gazabına uğradık

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2-3 tane bahsettiğin şekilde konu var diye tüm Minecraft TV bölümünün gereksiz konulardan oluştuğunu, bir tek kendi konularının gerekli olduğunu iddia edemezsin.

Forum özgür bir paylaşım alanıdır ve belli kurallar çerçevesinde herkes paylaşımlarını yapabilir, kimsenin paylaşımı ön planda dursun diye yeni kategori açma veya açılan konuları silme v.b bir yaptırım uygulanamaz.

Öncelikle bunu bi öğrenin, daha sonra bu şekilde konu açmadan önce 2 kere düşünün. Bu forumun belli kuralları var, kimseye özel muamele uygulayamayız.

Bir şuna bak:
https://forum.gamer.com.tr/threads/♪-dont-mine-at-night-türkçe-altyazılı.145312/

Birde şuna bak:
https://forum.gamer.com.tr/threads/♪-cube-land-türkçe-altyazılı.155868/

Sonra birde dediğimi düşün.
Sonudna demeye çalıştığımı anlıyacaksın.

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi, herkes paylaşım yapmakta özgür. Birisinin paylaşımları geride kalıyor diye diğerlerinin paylaşımlarına bir yaptırım uygulayamam.

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onun yerine multi hesaptan dolayı bütün hesaplarını yasaklasak? Bu daha uygun bir yaptırım.
yaptırım ne hiç bilmiyorum ama zaten tek hesabım var :D(diğerleri banlı)[DOUBLEPOST=1382550148,1382550118][/DOUBLEPOST]
yaptırım ne hiç bilmiyorum ama zaten tek hesabım var :D(diğerleri banlı)
Ve üstelik birini multi şekilde haksız yere banlarsan ve üstüne multi hesaptan banlarsan emin ol kızar .

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir konuda haklısın:
Evet,aşırı derece gereksiz konular var.
Bir konuda haksızsın:
Sen başkalarının konusunu yargılayamazsın-çünkü admin değilsin-,Hem ayrıca forumdakilerin zeka yaşını tahmin et.10 yaşında zeka dolaşabilir.