Bütün pluginler buraya herkes gelsin ve en az 1 tane yazsız.

En iyi cevaplar
0
worldedit-worldguar-essentials-ghost_hunt(insanlar vs ghost)-permissionex-survival_games(kitsiz hungergames)-walls-multiworld(yeni dünyalar)-multiverse-minez-mingames(çok farklı oyunlar eğlencenin ta kendisi)-survivalarena-battlearena-arenapaintball-arenaspleef-capture_the_flag-arenafutbol-arenaparkour-futbol-itemnamer-warz-werewolf(inasnlar vs kurtadamlar)-myrpg-bowspleef-rpgitems-SuperSmash(mc-smash.com serverinin pluginlerinde biri)-craftarrows(farklı özellikli oklar)-kingkits(kitpvp server için en iyi plugin)-heavyspleef-healtbar-mobarena(insanlar vs moblar)-zombiecraft(call of duty zombie mod'un minecraft hali)-call of diamond-timebomb-hub tools-talkingvillagers-anti-relog-antiX-ray-anti creeper
Başka bir konuda bütün eğlenceli plugin göstereceğim. tıklayınca satfasına gidebilirsiniz. yeni eklenenler: ultimateskyblock-signeditor-noitemdrop-ClearServerLog-PVPtag-dynmap(serverinin isternet mapi olur.herkes bakarbilir.)-ArrowPro-autorestart-FakeLeave-swordsounds-kingdomgamesplay-chatcontrol-Crafz-redbull

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Zaten orası olmayan pluginelerin konması için :sırıtmak:
Tanımları ile koyarsanız insanlar yararlanabilirler.
Sanırım Ranork a başvurursan sana yardımcı olacaktır.

Not: Ve forumda [:D] işareti çok komik geliyor bana.

En iyi cevaplar
0
Zaten orası olmayan pluginelerin konması için :sırıtmak:
Tanımları ile koyarsanız insanlar yararlanabilirler.
Sanırım Ranork a başvurursan sana yardımcı olacaktır.

Not: Ve forumda [:sırıtmak:] işareti çok komik geliyor bana.

bak ne diyecem ben en eğlenceli pluginlerin tanımını yapacam sende bana yardım edermisin ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Nasıl bir yardım gerekli?