L
LifeTaker
Ziyaretçi
Eğer gerçekten önemli bir konu olmasını istiyorsan, sorulan soruları ilk mesajına editle ve ardından cevaplarını altına yaz. Tek tek bütün sayfaları dolaşmamıza gerek kalmasın 
Abla ? Enes diye hanımefendi ismimi olur =)Pekala Abla Dediğin Gibi Olsun
![]()
Ben Salak Değilim, Adının Enes Oldugunu Biliorm.. Sadece Sakalasmak İcin Yapiorm... ;DAbla ? Enes diye hanımefendi ismimi olur =)
Biliyorum , biliyorum merak etme belli zaten farkındayım , bende senle sakalaştım =)Bana Bak Portal Uzmanı, Seni Buraya Zorla Sokan Yok... Gidebilirsin Konudan.
Ben Salak Değilim, Adının Enes Oldugunu Biliorm.. Sadece Sakalasmak İcin Yapiorm... ;D
dediğimi uygulamalısın.Sevdim Seni :E Cnım Sıkıldı
Soru Sorun LO
![]()
o zaman nasıl ulaşacağız sorumuza? aynı soruyu bir daha sorarak mı?İllahaSoru Cevap OlmasınTartisalım FLN. Yani Ben Burayı İllaha da Sadece Soru Ve Cevapları İçin Açmadım.
[DOUBLEPOST=1386952868,1386952829][/DOUBLEPOST]arkadaşlar herkese iyi akşamlar. ben size bir şey sormak istiyorum arkadaşlarımla birlikte minecrafta başlamak istiyoruz da nasıl yapacağımızla ilgili hiçbir fikrimiz yok internet sitesinden oyunumu satın almamız gerekiyor ? yardımcı olursanız çok sevinirim.
aBenim çok kötü bir sorunum var ama oyunun içiyle ilgili deil
bak şimdi ben minecraft oynuodum 1.6.4 modlu oynuyodum birdenbire kapandı oyun sonra tekrar açtım modlu açılmadı hatadır dedim sildim yeniden yükledm forgeyi falan herşeyi yükledim şimdi gene açılmıyor modsuz açılıyor ama modlu açılmıyor teamextremeden oynuorum crack en sonunda şu yazıor development consolede
Gave Up Trying to download
https: / /s3.amazonaws.com/Minecraft.download/libraries/net/minecraft/launchwrapper/1.8/launchwrapper-1.8.jar for job Version
Libraries
Job Version & Libraries finished with 3 failure (s) !
Çözüm bulabilirseniz çok sevinirim 3 gündür uğraşıyorum lanet olası minecraftla