Bütün Soruları Buraya Alalım! En Geniş Soru-Cevap Rehberi! [Rehber]

Bu Konu Yararlı Oldu Mu?

• Kullanılan toplam oy
    19
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Eğer gerçekten önemli bir konu olmasını istiyorsan, sorulan soruları ilk mesajına editle ve ardından cevaplarını altına yaz. Tek tek bütün sayfaları dolaşmamıza gerek kalmasın :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yeter be bir bitmediniz! Forumu mu takip edelim sizin herşeyi bildiğinizi sanarak açtığını Einstein konularını mı -_-
Forum zaten bunun için var forumun içerisinde forum kurmak tam bir saçmalık.

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İllahaSoru Cevap Olmasın :D Tartisalım FLN. Yani Ben Burayı İllaha da Sadece Soru Ve Cevapları İçin Açmadım.

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hayır, Sorunu Soracaksın Ve Bekleyeceksin, Cevabon Verildiginde Bildirimlerde Gözükecektir, Çünkü Alıntı Yapacagım...

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hmmmssss: ObeyTheDevil[DOUBLEPOST=1386866478,1386866431][/DOUBLEPOST]Arkadaslar Uzgunum, Ozel Okulda Okuyorum, Aksam 6:45 gibi geliyorum eve... O Yuzden Cevaplarınızı Bu Saatlerde Kontrol Edin.. :) Bilginize :D

pyro222

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar herkese iyi akşamlar. ben size bir şey sormak istiyorum arkadaşlarımla birlikte minecrafta başlamak istiyoruz da nasıl yapacağımızla ilgili hiçbir fikrimiz yok internet sitesinden oyunumu satın almamız gerekiyor ? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Lütfen Benlen Yeni Konusma Baslatın, Çünkü Uzun Sürecek. Konu Kirlenmesin. :) Tesekkürler :)
arkadaşlar herkese iyi akşamlar. ben size bir şey sormak istiyorum arkadaşlarımla birlikte minecrafta başlamak istiyoruz da nasıl yapacağımızla ilgili hiçbir fikrimiz yok internet sitesinden oyunumu satın almamız gerekiyor ? yardımcı olursanız çok sevinirim.
[DOUBLEPOST=1386952868,1386952829][/DOUBLEPOST]
Benim çok kötü bir sorunum var ama oyunun içiyle ilgili deil
bak şimdi ben minecraft oynuodum 1.6.4 modlu oynuyodum birdenbire kapandı oyun sonra tekrar açtım modlu açılmadı hatadır dedim sildim yeniden yükledm forgeyi falan herşeyi yükledim şimdi gene açılmıyor modsuz açılıyor ama modlu açılmıyor teamextremeden oynuorum crack en sonunda şu yazıor development consolede
Gave Up Trying to download
https: / /s3.amazonaws.com/Minecraft.download/libraries/net/minecraft/launchwrapper/1.8/launchwrapper-1.8.jar for job Version
Libraries
Job Version & Libraries finished with 3 failure (s) !
Çözüm bulabilirseniz çok sevinirim 3 gündür uğraşıyorum lanet olası minecraftla
a