Büyük Aile OsmanLı'FactioN

Serverimi

• Evet!

• Hayır!

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

swatkahkad

Marangoz
En iyi cevaplar
0

:cay:Skype: [email protected] - takkeli.aga

2014 Yılından Beri Ayakdayız :) Serverimiz Kredi Kartından Auto ödemededir..
  • Sunucu Adresi: osmanlifaction.mcsunucusu.com Version - 1.7.X 1.8.X

• (Genel Bilgilerimiz)

Ozenle hazirlanmis boss'larimiz

Tum herkezi esit ve adaletli davraniyoruz

Kafa Dusme Oranı 100%

Paraşüt Plugini

Koylu-Takas'larla bir birinden degerli itemler

Kaliteli Faction sistemleriyle kıyasıya savaş

Ozel klan taglari yenilenmis versionu ile

Faction ile takımının aşkını setlerinde yaşa :D

(Server Güvenilirligi)

DDost Saldirilari Engelli

Crash Kodları Engelli

Balon Koruması Aktif

Uzun Ömürlü Server

• /spawn bakışı :)
  • /warp Kütüphane
  • /warp Parasüt not: pvp de kullanabilirsiniz combatlog engellemez..

Son düzenleme:

Sezy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu tür konuları ben en son 2014'te görmüştüm ayrıca 49 tane harita varsa sunucun lagdan geçilmez.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Konu düzensiz ve Gökkuşağı sponsorluğunda yapılmış galiba. @Sezy arkadaşa katılıyorum 49 harita varsa ve sağlayıcı bedava ise o sunucu lagdan 3-4 kişi çeker o da yetkili takımı olur. Sunucu Minecraft aleminin ilk Faction sunucularına benziyor.

swatkahkad

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu tür konuları ben en son 2014'te görmüştüm ayrıca 49 tane harita varsa sunucun lagdan geçilmez.Puan:3/10
Sunucumuza 1 kere girmemişsin lagdan geçilmez diyorsun. Gir Oyna sonra konus burda boş yere tatava yapma.

Konu düzeni geliştirilmeli
Onerin Icin Tesekkürler. Dikkate Alacagız.
Konu düzeni rezalet
O Senin Öznel Yargın. Konu duzeni ile Sunucu arasında bir bağlantı yok.. :)
Konu düzensiz ve Gökkuşağı sponsorluğunda yapılmış galiba. @Sezy arkadaşa katılıyorum 49 harita varsa ve sağlayıcı bedava ise o sunucu lagdan 3-4 kişi çeker o da yetkili takımı olur. Sunucu Minecraft aleminin ilk Faction sunucularına benziyor. Bir hevesle açılmış gibi duruyor ve fazla açık kalmaz.

0/10
Aynı sekil sende Sunucumuza 1 kere girmemişsin lagdan geçilmez diyorsun. Gir Oyna sonra konus. Bizim Kapanmaya niyetimiz yok :) Gerekirse Reklam Alanlarına da reklam veririz. Sunucya girmeden boş yere yapıyorsunuz siz çok profesyönel kşilersiniz ya minecraft plugini kodluyorsunuz, sunucular acıyorsunuz hergün degil mi ... Plugınlerımızın cogunu kendi ekibimiz ile kodladık, report sistemi kaç TL' ye satılıyor istersen bi bak.. :)

Konumuz Düzenlenmiştir :) Onerileriniz ve Yorumlarınız Icin Tesekkürler.

Bu tür konuları ben en son 2014'te görmüştüm ayrıca 49 tane harita varsa sunucun lagdan geçilmez.Puan:3/10
@Sezy madem lag var hiç görmeden ön eleştiri yapıyorsunuz :c bi bakında öyle konuşun bence...

Sezy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ama ön eleştiri yaparak kafanız- ve vucudunuz bir değil..

Ben Elestirilere Degil Çok Bilmişlerin Aptalca Yorumlarına Kapalıyım, Ilk Once Bunu İdrak Etmelisin. Çok bir şey Bildigimi Soylemiyorum Diyorsun Fakat eklenti bilgimin olmadıgını, internetten hazır indirip koydugumu söylüyorsun, Cidden Senin Rehabilitasyon Merkezine İhtiyacın Var. Umarım Şimdi Neden Kendini Aptal Düşüncelere Kaptırmışsın Dedigimi Anlamışsındır. Sen Kendi Begenip Begenmemene Bak, Onun Bunun Begenip Begenmemesi Seni Bağlamaz.
Sen daha sunucunun ram miktarını paylaşmamışsın ve 500 kişi kapasiteli diyorsun ayrıca konu düzeni kötü buildlerde kötü.Konuyu da daha fazla uzatmayalım lütfen.Bende memnunum ama eleştirilerimi dikkate alıp almamak senin elinde.

swatkahkad

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sen daha sunucunun ram miktarını paylaşmamışsın ve 500 kişi kapasiteli diyorsun ayrıca konu düzeni kötü buildlerde kötü.Konuyu da daha fazla uzatmayalım lütfen.Bende memnunum ama eleştirilerimi dikkate alıp almamak senin elinde.
uzatan sizsiniz ? karşılığını verincede uzatıyorsunuz Kuralları okuyabilirsiniz Ram Miktarını vermemize gerek yoktur...

Sezy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
uzatan sizsiniz ? karşılığını verincede uzatıyorsunuz Kuralları okuyabilirsiniz Ram Miktarını vermemize gerek yoktur...
Paylaşmanıza forum kuralları dahilinde gerek yoktur ama ben kaç GB rami olduğunu bilmeden ve özellikle senin 49 tane mapin varsa ben o sunucunun laglı olmayacağından ne kadar emin olabilirim?

Merak etme girdim ve sen o sunucunun 500 kişi olunca kasmayacağını zannediyorsun galiba ve buildler gerçekten bana göre ve başkalarına göre de öyle ayrıca sunucunun diğer sunuculardan hiçbir farkı yok.Daha fazla uzatmayacağım sana sunucunda başarılar.

swatkahkad

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merak etme girdim ve sen o sunucunun 500 kişi olunca kasmayacağını zannediyorsun galiba ve buildler gerçekten bana göre ve başkalarına göre de öyle ayrıca sunucunun diğer sunuculardan hiçbir farkı yok.Daha fazla uzatmayacağım sana sunucunda başarılar.
500 Kişi olunca kim kasmıyacağını idda ettiki ??

Kasıp kasmaması Seni alakadar etmez. Daha sunucuya girmeden buildleri begenmemeni ilginç buldum doğrusu ve buildleri başkalarının beğenmedigini nereden cıkardın cok saçma.