[Büyük Bir Hikaye ! ] BozKurt Hasan-1.Bölüm [Hasan"ın Doğumu]

Devamı Gelsin Mi?

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .

Alper Kurt

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam Arkadaşlar,
Ben Alper sizlere uzun zamandır düşündüğüm bir hikayeden bahsedeceğim hemen başlıyıyım ama ilk olarak alttaki önerileri okuyun

Öneriler ( Öneriler Hikayeyi güzel bir biçime gelmesi için yazılmıştır lütfen okuyunuz ) :

1-Lütfen Hikayeyi biraz okuyup geçmeyiniz eğer böyle bir şey yaparsanız hikaye çok kötü gibi görünür.
2- Lütfen Hikayedeki eksikleri belirtin belirtirseniz bu eksikler düzeltilir ve hikaye daha güzel olur

Evet önerileri okudunuz sanırım,
okuduysanız hikayeye başlayalım hadi !

BOZKURTHASAN [ Hasanın Doğumu ] Yıllar önce memleketin birinde Hasan adlı bir çocuk doğdu Hasan her gün savaşları izler ve bir gün kendisininde savaşacağını düşünerek hayallerine dalıp giderdi
Hasan bir gün kılıç kullanmayı öğrenen iki kişi arasındaki konuşmayı dinliyordu :

-Hey ! duydun mu ? köye Hasan adlı bir çocuk gelmiş söylediklerine göre her savaşı izliyormuş.
-Hıh bu çok saçma vaktini böyle şeylere geçirmemeli ben onun yerinde olsam Yiğit Usta"dan eğitim alırdım.
-Aslında haklısın bu bu çok saçma hıh bu çocuk galiba çok meraklı :D
Hasan bu konuşmaları duymuştu Yiğit Usta"nın yanına gitti Yiğit Usta ona :

-Hasan Hasan Hasan sen kılıç kullanıcaksın öyle mi ? !
-Evet ustam.
- Nediyorsun sen ?! daha 10 yaşındasın ! !
-Ustam ben çalışırsam
Ustası Hasan"ın lafını keser :
-Sus ! Sus ! Hasan daha büyümedin ! büyüceksin öyle !
-Peki büyüdüysem ! ben bunu yapabilirim ! siz inanmıyorsunuz ! ! !

Ustası Hasanın sözlerine karşı ona ders vermeye karar vermiştir
Hasan dersler sırasında elini kesmiştir vb olaylar yaşamış sonunda akşam dersleri biterken güneş batımını bir dağda izlemek istemiş :

-Hah şu Güneş"e bak ! bide bana bak ! o Güneş işini yapar ama ben yapıyor muyum ?! hayır ! off off ben bunu yapmalıyım zamanı geldi geri dönüşü yok artık ben kararımı verdim.Bu benim seçimim.

Hasan sabah kalkınca direk olarak ustasının yanına koştu ve kılıç kullanmayı tekrar denedi eline aldığı kılıca şöyle söyledi :

-Selam kılıc ee şimdi soruyorum sen mi beni tutucaksın ben mi seni ?
-Hasan görünüşe bakılırsa kılıcınla bir konuşma yapıyorsun
-Evet ustam...
-Hasan kılıc bir yılan gibidir bunu asla unutma sen onu tutamassan o seni tutar ve seni ısırır işte kılıcı tutarsan o düşmanını ısırır.Hasan anladın mı ?
-Evet ustam...

BozkurtHasan [2.bölüm] - Hasan Kılıç Kullanıyor
Hasan kılıç kullanmayı az az öğreniyordu ustası ona yardım etmeye çalışıyordu peki noldu? Hasan sonunda kılıçı kullanmayı öğrendi ama daha bitmemişti ustası Hasana:
-Hasan ! Hasan !
-Buyrun Ustam ?
-Sen bugün bir ava avlanırken dikkat et ve birkaç hayvan kesmeyi unutma .
-Peki ustam anladım anladım da bunlar ne için ?
-Kılıç kullanmayı öğrendin ya ?
-Evet ustam öğrendim :)
-Şimdi nasıl kullanıyorsun göstericeksin ! anladın mı ?!
-Evet ustam...
Hasan Kılıcını almış ve etrafta geziniyormuş bulduğun hayvanları kesiyor ve etlerini bir torbaya atıyormuş.
Hasan geri döndüğünde köyünün yağmalandığını görmüş ve kendi kendine :
-Ne ?! köyüm köyüm ! hayır ! kim yaptı bunu ?! kim öldürdü bu insanları ?! annem,babam ve ustam nerdesiniz ?!
Hasan eline kılıcını aldı ve artık hazırdı yoluna gidecekti o yol ne yoluydu ? işte o yol ailesi ve ustasını öldüreni bulma yoluydu . Hasan her yeri aramış olsada bir türlü ailesi ve ustasını öldüreni bulamıyor gittikçe sinirleniyordu.Onu şaşırtan diğer şey ise bütün bu olanların o ava çıktıkdan sonra olması idi . Peki sizce neden bunlar oldu ? işte Hasanda kendisine bu soruyu sorup duruyordu neden oldu acaba ? diyerek yoluna devam ediyordu . Aniden karşısına bir tapınak çıktı tapınağın içinde binlerce efsane vardı ancak hepsinin sadece resmi gözüküyordu ve o resimler arasında Ne vardı ?
DEVAMI GELİCEK.... BEKLE ....

Son düzenleme: