Büyük Çaplı bir Skript Projesine Başlamak İstiyorum | Önerilerinizi Bekliyorum

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar küçük çaplı skriptler beni sarmıyor.
Hem benim sınırlarımı zorlayacak, hemde yazması, test etmesi vs. eğlenceli olabilecek büyük çaplı bir skript konusu istiyorum.
Önerilerinizi yazarak bana yardımcı olabilirsiniz, şimdiden teşekkürler :)

HEXAGON73

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pazar skripti.Kısacası yetkili kişiler bir pazar yeri oluşturacak ve onları oyuncular alıp satabilecek.

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten kendi sunucumda metin2 pazar sistemi yaptım beni yeterince tatmin etmedi.
Daha büyük bir şey gerek.

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben koordinatların bol kullanıldığı projelerde çalışmaya bayılırım :)
Seninde fikrin varsa söyle hani :)

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Avatar özellikleri ama örneğin toprak bükmede yere vurduğunda mesela topraklar efektli bir şekilde sarsılır ya da su yolladığında efektli olur. Veya bunları boşverin harry potter büyülerini ekleyin. Efsane olur hele "Pierre Totum Lokomotor"

Nutroxxtr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Harry Potter büyüleri eklersen güzel olabilir. 2015 yılında büyü yapılan yerleri baştan sarıp 10-15 defa büyüleri yapmaya çalışıyordum. Büyüyünce hatamı anladım ve bıraktım. :D

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fikriniz beni sarmadı da kusura bakmayın :/
Magic vb. gibi pluginler mevcut internette hemde çok güzeller.
Fakat dediğim gibi daha değişik birşeyler lazım :)

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
O zaman keşke yapılmış bir şey demek yerine ilgimi çekmedi yazsaydınız. Çünkü magic'in ekledikleri o kadar limitli ki ve en son 1.9.3 çıktı.

FatalCoder

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Absolatte LeagueOfLegends'ı sevmem aslında ama bunun skriptini yapabilirsin.
skinsrestorer ve citizens'den yardım alarak karakter seçme falan yaparsın.her karakterin özellikleri var onları yaparsın minyonları yaparsın falan.
biraz saçma ama aklıma bi'şey gelmedi :D

xHalter

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
SA-MP Hırsız-Polis Tarzı bir şey Yapabilir misin ? (pek bilgim yok :p )
sistem klasik oyunda girdiğinde karakter seçme ekranı bi kaç sivil skini bi kaç tane polis ekleyebilirsin
Skor veya puan sistemi oluştur Belli bi skorda (bu SA-MP de 50 skor) polis olma olayını yapabilirsin
sivillere meslekler ekle soyguncu suikastçi vb. (skript hakkında bilgim çooook sınırlı olduğu için yapılabilirmi bilmiyorum ama olursa çok sağlam olur :p )

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Absolatte LeagueOfLegends'ı sevmem aslında ama bunun skriptini yapabilirsin.
skinsrestorer ve citizens'den yardım alarak karakter seçme falan yaparsın.her karakterin özellikleri var onları yaparsın minyonları yaparsın falan.
biraz saçma ama aklıma bi'şey gelmedi :D
Aslında yarım bıraktığım projelerden birisiydi :)
Skriptte çoğu şeyi yapabilirim fakat armorstandlar ile ilgili gerçekten fazla bilgim yok, yoksa lol falan arena sistemidir, kulelerdir hepsini yapmıştım :/
Bunu listeye aldım yalnız :)

SA-MP Hırsız-Polis Tarzı bir şey Yapabilir misin ? (pek bilgim yok :p )
sistem klasik oyunda girdiğinde karakter seçme ekranı bi kaç sivil skini bi kaç tane polis ekleyebilirsin
Skor veya puan sistemi oluştur Belli bi skorda (bu SA-MP de 50 skor) polis olma olayını yapabilirsin
sivillere meslekler ekle soyguncu suikastçi vb. (skript hakkında bilgim çooook sınırlı olduğu için yapılabilirmi bilmiyorum ama olursa çok sağlam olur :p )
Sanırım bi arkadaş bununla ilgili bir sunucu açmıştı fakat bana pek tatmin edici bir şey gibi gelmedi. Yinede teşekkürler.