asla asla demesiz de imkansıza kafayı takdınız ._.
her zaman asla de .-.asla asla deme
kafanın patlaması anlamamazlıktan patlaması imkansızdır . patlaması için trophy gerekmektedir . eğer kafan patlarsa imkansızın imkansızın imkansızını başarmış olursun . böylece rekor kırarsın ve kitaba çıkarsın . zengin oldursunZombi panpa yazdiklarini anlamaya calisirken kafam patladi cahiliye den yaziyom
kafanın patlaması anlamamazlıktan patlaması imkansızdır . patlaması için trophy gerekmektedir . eğer kafan patlarsa imkansızın imkansızın imkansızını başarmış olursun . böylece rekor kırarsın ve kitaba çıkarsın . zengin oldursun![]()
Tamam Dost planımız şu senin kafanı patlatacağız bunun karşılığında çoook hemde çok zengin olacaksınkafanın patlaması anlamamazlıktan patlaması imkansızdır . patlaması için trophy gerekmektedir . eğer kafan patlarsa imkansızın imkansızın imkansızını başarmış olursun . böylece rekor kırarsın ve kitaba çıkarsın . zengin oldursun![]()
yine konuşturma beniTamam Dost planımız şu senin kafanı patlatacağız bunun karşılığında çoook hemde çok zengin olacaksın
*şaka amaçlıdır.*
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Şaka amaçlıdır....yine konuşturma beni![]()
neresi konuşma beni derken espri yaptım fark ettiysen sonda gülücük var . Hani imkansız falan konusu varyaŞaka amaçlıdır....
Neresi anlaşılmıyor?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk