- En iyi cevaplar
- 0
Sevdiysen hayırlı olsun ne diyelim şimdi@AlichosTR @BurnerTroll @HidesaburaUeno S.T.A.L.K.E.R Bundle aldım.İnşallah verdiğim paraya değer ^^
Sevdiysen hayırlı olsun ne diyelim şimdi@AlichosTR @BurnerTroll @HidesaburaUeno S.T.A.L.K.E.R Bundle aldım.İnşallah verdiğim paraya değer ^^
Daha yeni aldım oynamaya fırsat bulamadım.TeşekkürlerSevdiysen hayırlı olsun ne diyelim şimdi![]()
Hayır yani videolarında beğendiysen '^'Daha yeni aldım oynamaya fırsat bulamadım.Teşekkürler
Videolarını pek izlemedim ama güzele benziyor ^^Hayır yani videolarında beğendiysen '^'
Ama sen benim tek örnek aldığım egoistsin :'(Beni etiket listenden sil.
Sürekli aynı konuya etiketlenen benin dramı*Daha yeni aldım oynamaya fırsat bulamadım.Teşekkürler
TagList bu kopyala-yapıştırSürekli aynı konuya etiketlenen benin dramı*
![]()
Kopyala-yapıştır yapıyorum.Her yorumunda etiketleyeceksen,beni listenden sil.
Bende rapor nedenini kopyala yapıştır yapayım istiyorsanTagList bu kopyala-yapıştır[DOUBLEPOST=1414879492,1414879453][/DOUBLEPOST]
Kopyala-yapıştır yapıyorum.
Para yüklet ne olacak ? 6 Kasım a kadar vakit yok muydu o_OVe payday 2 yi alamayan astronot zombilanet olası turkcell faturaya para kessen ne olurdu
![]()
Tel bana ait değil anneminPara yüklet ne olacak ? 6 Kasım a kadar vakit yok muydu o_O
Şunu tekrar profil fotoğrafın yapsanaVe payday 2 yi alamayan astronot zombilanet olası turkcell faturaya para kessen ne olurdu
![]()
Neden ki ? .-.Şunu tekrar profil fotoğrafın yapsana(Kaç aydır saklıyorum
Bir anı oldu benim için
) :
![]()
Eski günlerin anısınaNeden ki ? .-.
Eski günlerin anısına![]()
Yaredi öldü sanıyorssanız ölmedi tfde heryere yapıştırıyorum .-.[DOUBLEPOST=1414879773,1414879727][/DOUBLEPOST]Eski günlerin anısına![]()
Hayır . Ben çizdim zaten . koyucaksam ben koyayımBen koyayım mı ?