Büyük ProJe [Herkezin Bi Serveri Olsun] Açıklama İçerde

demircan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
2 Dk Zaman Ayırın

Merhaba Arkadaşlar Kısaca Size Açıklama Yapmak İstiyorum Prof İş Yapabilcek Bi Grup Varsa Ve Kişi Benimle İletişime Geçebilir. Dayzcraft Gibi Curcunacraft Gibi Elinde Prof Sunabileceği Bir İş Varsa Benle İletişime Geçebilir. Her Türlü Server Ve Slot Sayisini Sağlayabilirim Sadece Bana Düzgün Bir Server Oluşturucak İnsanlar Gerekiyor :) Grubu Toplayip Ortaya Düzgün Bir Server Çıkartma Peşindeyim. Öylesine Açtiğim TurkSurvival Sitesini Ve Serveirni Vereceğim.

İp: 185.28.189.40
Site:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sizlerden Tek İstediğim Bilgili İnsanlarin Benle İletişime Geçmesi Site Hosting Server Bunlari Sağliycam Düzgün Bi Grup Toplayip Çok İyi Bir Server Çikarmak. Sadece Zevk İçin Milletin Youtubede Veyatta Eğlenmek İçin Girdiği Sadece Kazanci Olmayan Bir Server Bile Yarattım TrSurvival :). Sizden Mesajlar Bekliyorum Bilgili Kişiler Bana Ulaşsin

Email: [email protected]

Size Her Türlü Olanak Sağlabilir Site+Server Kafanizdaki İyi Şeyleri Dökmek İçin.

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aklımda bir fikir var sırf özel minigames sunucusu. tüm minigamesleri ve benim yaptığım minigamesleri içinde barındıran bir sunucu yani. Birçok hazırlanmış minigames'im var kendi yaptıklarım da dahil. Premium sunucuların izinden gidiyorum yani...[DOUBLEPOST=1407131625,1407131554][/DOUBLEPOST]Bir diğer fikrimse PvE Sadece güvenlik pluginleri olan %100 survival sunucu.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Galiba server kutun var senin.. Evde kullanmalık.. :) Benim arkadaşta da var..
Map konusunda yardımcı olurdum da YGS-LYS hazırlık dönemindeyim bakamıyorum bu tarz işlere sadece klanımla takılabiliyorum veya dota falan atıyorum (kendi ihtiyacımı karşılayabiliyorum).. Sorry :(

Aklımda bir fikir var sırf özel minigames sunucusu. tüm minigamesleri ve benim yaptığım minigamesleri içinde barındıran bir sunucu yani. Birçok hazırlanmış minigames'im var kendi yaptıklarım da dahil. Premium sunucuların izinden gidiyorum yani...[DOUBLEPOST=1407131625,1407131554][/DOUBLEPOST]Bir diğer fikrimse PvE Sadece güvenlik pluginleri olan %100 survival sunucu.
Bu adam bak biliyor işi bunu al yanına.. Cidden mini games çok güzel olur..

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bir minigames sunucusu.Ama hiç diğerlerine benzemiyecek.Minigamesler GTA,Fifa,Payday gibi oyunlar olucak.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fikiri zaten paylaştınız ki yani bir şey kazanamayacaksınız.. Çalacak olan adam çalıp şu an kullanabilir.. Sonra çaldın falan diye tartışmayın..

demircan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sykpe Gibi Bana Ulaşabileceğin Biyer Varmı ? Skype: ceyda.almeda
Bir minigames sunucusu.Ama hiç diğerlerine benzemiyecek.Minigamesler GTA,Fifa,Payday gibi oyunlar olucak.
Sende Benimle İletişime Geç Dostum. Skype: ceyda.almeda[DOUBLEPOST=1407156530][/DOUBLEPOST]Elinde Fikri Ve PLugini Vs Olucak Yada Yapabilcek Kimse Yokmu. Ben Altyapiyi Serveri Ve Siteyi Sağliycam Size.