Bugün Açılacak Olan Serverime ALım

tarleton2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SkyBlock Serverime Spawn Yapan Builder Lazım
Alım İçin Gereken Forum:
Builder:
Ad:
Soyad:

Kaç Senedir Minecraft Oynuyorsun:
Builderlik Tecrüben (% ile):
============================
Rehber:
Ad:
Soyad:
Oyunculara nasıl Davranırsın:

EfeOzcelik

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Rehber:
Ad:ozgur
Soyad:Kartal
Skype (Gerekli!):ozgurKartal
Oyunculara nasıl Davranırsın:onlar Bana İyi davrandıgı surece bende İyi Davranırım

mustafa3509

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Builder:
Ad:mustafa
Soyad:vermekistemiyorum
Skype (Gerekli!):mustafa09355
Kaç Senedir Minecraft Oynuyorsun:3
Builderlik Tecrüben (% ile):%90

mumutucar

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
√ Adınız ve Soyadınız; Umut Uçar
√ Yaşınız - Doğum tarihiniz; 11√2005
√ Yaşadığınız yer;Adana
√ İletişim adresiniz;Skype: umutkaptains
√ [Mimar] Buildiniz'den bir kaç tane resim;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
1 tane bulabildim sslerde format atıldıda k.b
√[Grafiker - Tasarımcı]

5 server açtım forumdada saten var konuları istersen atabilirim 2 kere ortak başmod mod builder usta rehber rehber youtuber vs.
√ Daha önce yer aldığınız Sunucular - Takımlar veya projeler√ UltimateSurvival√UltimatePVP√Rainbox√WarriorGame√FairyCraft√ Daha Çok Varda Bay Unuttum
√ Kendinizden bahsedin; 11 yaşındayım günde 6√7 saat onlineyim Oyun Oynamayı Çok Severim İntro √ Mc Kanal Resmi wb yapabilirim bana küfür edilmediği takdirde küfür etmem ama aileye söverlerse o başka Baya Tecrübeliyim√ 4 yıldır Mc Oynuyorum √ İstersen İntro Kanal Resmi vs. Yapabilirim Yani Tecrübeli Ve İyi Biriyim
√ Neden seni seçmeliyim√ 4 yıldır build yapıyordum baya iyiyim serverinde Güzel Gibi Sıkısın Gibi Gördüm seni Tutuyorum seni Ben Çok iyiyimdir Arkadaşlarıma Sorabilirsin
√ Serverime Ne Yenilikler Getirebilirsin√ Build√Komut Bilgim İyidir√Oyuncularla Aram İyidir√Online Oyuncu Çekebilirim
√ Pvpen Nasıl √ 4 yıldır Mc Oynuyorum Arkadaşım Resilience Açıyor elmas set bende elmas setim onu kesiyorum√İyi Denilebilir√
√ Hangi Kanalları Takip Ediyosun√ Burak Oyunda √ Cyberrulz √ ismetrg √ Batuhan Çelik √ Koca Karı Ansiklopedisi √ *************√Gereksiz Oda
ADMİN VEYA BUİLDER OLABİLİR

By.MeteMiné

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Builder:
Ad:Metehan
Soyad:Kuruçay
Skype (Gerekli!):metehan4261
Kaç Senedir Minecraft Oynuyorsun:3
Builderlik Tecrüben (% ile):90

P4prika

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
√ Adınız ve Soyadınız; Umut Uçar
√ Yaşınız - Doğum tarihiniz; 11√2005
√ Yaşadığınız yer;Adana
√ İletişim adresiniz;Skype: umutkaptains
√ [Mimar] Buildiniz'den bir kaç tane resim;
1 tane bulabildim sslerde format atıldıda k.b
√[Grafiker - Tasarımcı]

5 server açtım forumdada saten var konuları istersen atabilirim 2 kere ortak başmod mod builder usta rehber rehber youtuber vs.
√ Daha önce yer aldığınız Sunucular - Takımlar veya projeler√ UltimateSurvival√UltimatePVP√Rainbox√WarriorGame√FairyCraft√ Daha Çok Varda Bay Unuttum
√ Kendinizden bahsedin; 11 yaşındayım günde 6√7 saat onlineyim Oyun Oynamayı Çok Severim İntro √ Mc Kanal Resmi wb yapabilirim bana küfür edilmediği takdirde küfür etmem ama aileye söverlerse o başka Baya Tecrübeliyim√ 4 yıldır Mc Oynuyorum √ İstersen İntro Kanal Resmi vs. Yapabilirim Yani Tecrübeli Ve İyi Biriyim
√ Neden seni seçmeliyim√ 4 yıldır build yapıyordum baya iyiyim serverinde Güzel Gibi Sıkısın Gibi Gördüm seni Tutuyorum seni Ben Çok iyiyimdir Arkadaşlarıma Sorabilirsin
√ Serverime Ne Yenilikler Getirebilirsin√ Build√Komut Bilgim İyidir√Oyuncularla Aram İyidir√Online Oyuncu Çekebilirim
√ Pvpen Nasıl √ 4 yıldır Mc Oynuyorum Arkadaşım Resilience Açıyor elmas set bende elmas setim onu kesiyorum√İyi Denilebilir√
√ Hangi Kanalları Takip Ediyosun√ Burak Oyunda √ Cyberrulz √ ismetrg √ Batuhan Çelik √ Koca Karı Ansiklopedisi √ *************√Gereksiz Oda
ADMİN VEYA BUİLDER OLABİLİR
Hangi Kanalları Takip Ediyosun Ne Alaka jsjsjs

MİNECRAFTCIOYUNCU007

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Builder:
Ad:Berk Onur
Soyad:******* Soyad Veremem
Skype (Gerekli!):Berkonur08c
Kaç Senedir Minecraft Oynuyorsun:5-6
Builderlik Tecrüben (% ile):%99,9

CoolBoy_V1

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rehber:
Ad: enes
Soyad: ******
Skype (Gerekli!): IIByEnesII
Oyunculara nasıl Davranırsın: Suçluysa Cezasını Veririm(mute jail falan) yardım isterse yardım ederim

AhmetErenJrz

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Builder:
Ad:Ahmet
Soyad:Eren
Skype (Gerekli!):milesso.gamer
Kaç Senedir Minecraft Oynuyorsun:4
Builderlik Tecrüben (% ile):%95

EmreOzboy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Builder:
Ad:Emre
Soyad: Özboy
Skype (Gerekli!): facebook:emre.ozboy
Kaç Senedir Minecraft Oynuyorsun: 3
Builderlik Tecrüben (% ile): %85 ile %95

mumutucar

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hangi Kanalları Takip Ediyosun Ne Alaka jsjsjs
öylesine yazdım :FSDAF

Builder:
Ad:Emiralp Tuğrul
Soyad:Akkuş
Yaş:13 (Sesim Incedir Cidden 13 Olduğuma Yeminde Edebilirim :) Gereksiz Biliyorum )
Skype (Gerekli!):emiralp202
Kaç Senedir Minecraft Oynuyorsun:5.5 Senedir Oynuyorum Bir Kaç Premium Kaptırdım Eskiden Premiumda Satardım
Builderlik Tecrüben (% ile): %96
Not : Bir Kaç Yıl Premium Alıp Sattıktan Sonra 1 Premiumum Kalmıştı Onu Ben Kullanacaktım Pahalı Miktar Verdi Onuda Sattım.
Not:
Bu 2. Hesabım Şifresini-Adını Unuttuğum 2 Yıl Önceki Bir Hesabımda Var

VEDE

Herşeyin Alıntı Tasarımcıyı Yapan Network Açan Bir Tanıdığım Zaten Fotoğrafın O Kadar Güzel Olması Ama Yazının Sade Bir Şekilde Yazılmasından Anlayabilirsiniz Build Kendi Sunucusuna Yüklemiş Onu Bende İlk Açtığımda Kullanmayı Denemiştim İçi Rezil Görünüyordu Ve Gereksiz Şeyler Yazıyorsun
kardeşim gereksiz yapmamdan sanane ve mapi grubumla yaptık 5 kişiden oluşuyo şu anda 2 si tatilde